Szujó Zoltán visszatér az RTL Klub képernyőjére

2020. január 03. 20:00 - emTV.hu

Dakar rally 2020-ban is az RTL Klubon

Vadonatúj díszletben, stúdióvendégek és magyar Dakar legendák elemzik majd minden este a versenynapok történéseit, és nyolc év után, néhány adás erejéig Szujó Zoltán is visszatér az RTL Klub képernyőjére. 2020 szenzációja, hogy a tavalyi győztes csapattal rajthoz áll a Forma-1 kétszeres korábbi világbajnoka, Fernando Alonso is, akinek ez lesz az első Dakarja.

Huszonkilenc év afrikai futam és tizenegy év dél-amerikai kitérő után Szaúd-Arábiába költözik a világ leghíresebb sivatagi tereprally versenye. A közel-keleti ország nagy része sivatag, ahol évente alig néhány milliméter csapadék esik, így nincs egyetlen állandó folyója vagy tava sem. Január 5-től tizenkét versenynapon és egy pihenőnapon keresztül mérik össze tudásukat és bátorságukat a világ legismertebb tereprally versenyzői.

A nevezések alapján száznegyvenhét motorral, huszonhárom quaddal, nyolcvanöt autóval, negyvennégy SSV-vel és negyvenhat kamionnal vág neki közel ötszázhetven versenyző a homok-és kősivatagnak. A táv hétezer-ötszáz kilométer lesz, amelyből több mint ötezer kilométert terepen tesznek majd meg a pilóták és a navigátorok.

A nemzetközi tévés csapat idén három helikopterrel, húsz terepjáróval, tizenöt kamerával és húsz kamionnyi felszereléssel érkezett a közel-keleti országba, hogy minél látványosabban rögzítse az eseményeket. A naponta, a helyszínről érkező összefoglaló mellett az RTL Klub budapesti stúdiójában épült vadonatúj díszletbe minden este vendégek érkeznek. Szalay Balázs, aki tizennégy Dakaron indult már el, állandó szakértőként elemzi majd a napi eseményeket, és nyolc év után – néhány adás erejéig – visszatér az RTL Klub képernyőjére Szujó Zoltán is.

A Dakar-rally összefoglalói január 4. és 19. között minden nap, késő este láthatóak majd az RTL Klubon.

emTV.hu // RTL Magyarország // címlapképünk illusztráció / fotó: RTL Klub

emtvketto_fb.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr3415391324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása