Így segíti az otthoni karantént a Street Kitchen csapata

2020. március 17. 12:30 - emTV.hu

Gőzerővel dolgozik a Street Kitchen csapata azon, hogy gasztronómiai mankót nyújtson az összes elérhető felületén azoknak, akik a kialakult járványügyi helyzet miatt otthonaikban tartózkodnak. A bevásárlásésa főzés most az átlagosnál nagyobb előkészületet, tervezést jelent. Mindezt szeretné megkönnyíteni a Street Kitchen csapata, akik számtalan tippel, bevásárlást segítő tanáccsal, információval és megannyi, otthon könnyen és gyorsan összeüthető fogás receptjével készülnek ebben az időszakban.

ze_2020feb_19.jpg

"Teljes erőbedobással dolgozunk azon – még ha otthonról is – hogy olyan ételrecepteket tegyünk közzé, amelyek megkönnyítik a kialakult helyzet átvészelését azok számára, akik folyamatosan otthon tartózkodnak, így főzniük kell. Ez az időszak elképesztően nagy kihívás elé állít mindenkit, hiszen amellett, hogy sokan otthonról dolgozunk, ugyanúgy gondoskodnunk kell magunkrólés a családunkról. Éppen ezért szeretnénk segítséget nyújtani a sütés-főzés terén, ezért most – az eddiginél is nagyobb számban – egyszerűen, gyorsan, mindössze néhány alapanyagból elkészíthető recepteket publikálunk minden felületünkön. Nemcsak receptekkel, de bespájzolási tippekkel, valamint friss gasztronómiai hírekkel is jelentkezünk"

– mondta Fördős Zé, a csapat szakmai vezetője, aki bízik abban, hogy tartalmaikkal segítséget nyújthatnak az otthon tartózkodóknak a háztartásvezetésben.

"Az elmúlt években a Street Kitchen egy valódi közösséggé nőtte ki magát, ezért számunkra természetes, hogy egy ilyen időszakban is összetartsunk és segítsük egymást, amiben csak lehetséges. Bízom benne, hogy meg tudjuk könnyíteni az otthon maradók számára ezt az időszakot, legalább a konyhai munkálatok terén. Ahogy abban is bízom, hogy húsvétkor már mindenki felhőtlenebbül ünnepelhet, még ha szűk családi körben is. Azok, akik lelkiekben már erre készülnek, ünnepi tartalmainkra is számíthatnak, hiszen a megszokott húsvéti receptek mellett csapatunk most olyan fogásokkal, tippekkel is készül, amelyek egyszerűen, gyorsan elkészíthetőek, mégis a megszokott ízeket hozzák el, egy hosszabb otthontartózkodás esetén is"

– tette hozzá Fördős Peti.

emTV.hu // Spotlight Media

emtvketto_fb.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr9815529944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása