Szeptember 21-én indul a Drága örökösök negyedik évada

2020. szeptember 09. 19:05 - emTV.hu

A Drága örökösök három évadon át óriási sikerrel futott az RTL Klub képernyőjén, 2020. szeptember 21-én, hétfőn este pedig érkezik a negyedik évad. Jó hír a sorozat rajongóinak, hogy szeptember 18-án, péntektől az RTL Most+-on már megnézhetik az évadnyitó epizódot, és a folytatásban is a közönségkedvenc sorozat összes része a televíziós premier előtt egy nappal már megtekinthető lesz az online platformon.

sajtokozlemeny_kep.JPG

A történet szerint egy falusi nagypapa halála után kiderül, hogy az öreg hatalmas vagyont hagyott a vidéki életből már kiszakadt, fővárosban élő három gyermekére és két felnőttkorú unokájára. A 612 millió forint azonban csak úgy lehet az örökösöké, ha vállalják, hogy egy évre visszaköltöznek szülőfalujukba, Ökörapátiba.

Az új évadban, melynek forgatásán az emTV.hu is ott járt, folytatódik a hajsza a felbecsülhetetlen kincs után, a Szappanos család tagjai pedig tovább bonyolítják a szálakat az örökség körül, miközben egyre közelebb kerülnek a feltételként kiszabott egy év végéhez. Az akciódúsnak ígérkező negyedik évad során eddig mindenki előtt titkolt részletek derülnek ki Kálmán bácsi múltjáról. Tibi nem adja fel a családja utáni nyomozást, és a család ellenségei is egyre közelebb kerülnek Ökörapátihoz.


Az örökösök mellett Ökörapáti többi lakójára is újabb kalandok várnak: Renátóék nagy utazásra készülnek, Olga új szövetségesekre talál, Józsi és Attila életét gyökerestül megváltoztatja a hazatérő Ibolya. Mónika és Nándi kapcsolata új szintre kerül, Tomika tovább kergeti a szerelmet, Kristóf és Panna elszakadása nehézségekbe ütközik, Subicz küzd a polgármesteri cím megtartásáért, Mihály végre a sarkára áll, Lali, Stefi és Kata szerelmi négyszöge pedig ismét meglepetéseket tartogat..

Drága örökösök szeptember 18-tól már az RTL Most+-on, szeptember 21-től pedig minden hétköznap 20:00-tól az RTL Klubon.

emTV.hu // RTL Magyarország

emtvketto_fb.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr9916195666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása