Gordon Ramsay berezelt Tasmániában?

2020. szeptember 03. 18:00 - emTV.hu

A világhírű szakács, Gordon Ramsay műsorában, az Új utakon második évadjában életveszélyes helyzeteknek teszi ki magát. Bár Gordon Ramsayről tudni lehet, hogy „kemény” férfi mind testileg, mind lelkileg: ironman sportoló, gyakran mászik hegyet, szeret halászni, továbbá részt vett egy indai tíz napos elvonuláson is. Az utazós-főzős műsorban mégis számos olyan nehézséggel találkozik, amire egyáltalán nem volt felkészülve… Itthon is folytatódik az Új utakon, jön a második évad szeptembertől a NatGeón!

tv_tasmania_ep203_gordonramsayuncharted_dsc08340_csi_3.jpg

Az Új utakon attól különleges, hogy Gordon Ramsaynak keményen meg kell dolgoznia az alapanyagokért. A helyi hozzávalókat, növényeket, fűszereket, halakat, mind neki kell beszerezni. Valamint a műsor végén az adott régió legjellemzőbb ételét is megfőzi a helyieknek, akik nem tartják magukban a kritikai megjegyzéseiket…

Gordon Ramsay az Új utakon új epizódjaiban olyan távoli vidékekre látogat, mint Tasmania, Dél-Afrika, Indonézia, Louisiana, Norvégia, India és Guyana. A fő hangsúly természetesen a főzésen van, Ramsay megtanulja az adott régió egy-egy tradicionális ételének az elkészítését. Gordon Ramsay az első epizódban Tasmania szigetére utazik, hogy felfedezze a helyi ízeket és alapanyagokat. Az autentikus összetevők beszerzése azonban a vártnál nehezebb feladatnak bizonyul: a tökéletes végeredmény elérése érdekében a sztárséfnek többek közt különleges fűszernövényeket kell gyűjtenie egy mérgeskígyókkal teli bozótosban; cápáktól hemzsegő vízbe kénytelen merülni, hogy langusztát fogjon. Mindezeken felül a sztárséfre még egy hidroplánozás is várt, lévén az áhított pisztrángok élőhelye másként nem közelíthető meg. Az epizódból kiderül, hogy ez az a pont, ahol a sztárséf nem tudta magát visszafogni és igencsak elkezdett káromkodni…

A műsor végén világhírű szakács mindig elkészíti az adott régió egyik jellegzetes ételét a helyieknek és a Tasmániáról szóló epizód végén felmerül a kérdés, hogy a helyieknek mennyire tetszik Gordon Ramsay főztje: vajon üresen maradnak-e a tányérok?

Szeptember 6-án 14 órától a NatGeón!

emtvketto_fb.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr2116187970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása