Hétfőtől szünetel a Barátok közt forgatása

2020. szeptember 06. 14:00 - emTV.hu

Már a harmadik műsorukat érinti negatívan a pozitív teszt

Néhány nappal ezelőtt írtuk meg, hogy az RTL Magyarország azonnali hatállyal leállította a Konyhafőnök VIP forgatását, mert egy közreműködő első körös COVID tesztje pozitív lett, az Álarcos énekes ma induló második évadának harmadik és negyedik adásában pedig Gáspár Lacit helyettesítik majd vendégnyomozók, mert az énekes szintén megfertőződött. A csatorna most bejelentette, pozitív COVID teszt miatt hétfőtől határozatlan időre leáll a Barátok közt forgatása is.

fc_ph5_img_comp.png

Hétfőtől bizonytalan időre leáll a Barátok közt forgatása, mert a sorozat egyik közreműködőjének COVID tesztje pozitív lett. A sorozat április 27-től kezdte meg ismét a forgatást a gyártó által bevezetett szigorú egészségügyi biztonsági szabályok betartása mellett. A sorozat tagjainak PCR tesztelését és a helyiségek fertőtlenítését megkezdik. Amennyiben minden közreműködő két negatív PCR teszttel rendelkezik, a forgatás folytatódik. A sorozat képernyőn való jelenlétét a leállás nem befolyásolja. A nézők a Barátok közt premier epizódjait minden hétköznap 17:05 és 22:20 órakor láthatják az RTL Klubon.

emTV.hu // RTL Magyarország

emtvketto_fb.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr216192144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása