Szeptember 21-én megkezdődik a harc a Nyerő Páros trófeáért!

2020. szeptember 03. 13:00 - emTV.hu

Vadonatúj, még brutálisabb feladatok, hol vicces, hol éppen könnyes pillanatok. Sebestyén Balázs és mindenre elszánt segédje, Kabát Peti nem kíméli a párokat a Nyerő Páros idei évadában. Szeptember 21-től próbára teszik a szerelmüket!

artwork_b.JPG

A nagysikerű sztárpárshow legújabb évadában nyolc pár költözik be a Nyerő Páros villába és küzd meg a Nyerő Páros címért. A csata a már ismert, de mindig meglepetéssel szolgáló luxusvillán és a kőbányán túl további helyszíneken is zajlik. Sebestyén Balázs és lelkes segítője, Kabát Peti az eddigi legkeményebb próbatételek elé állítják a szerelmeseket. Szem nem marad szárazon, de az mindig kérdés, hogy a könnyek a sírásnak vagy a nevetésnek köszönhetők. A pároknak nem csak a játékokon kell bizonyítaniuk az erejüket, ravaszságukat, hanem ügyesen kell taktikázniuk, játszaniuk a villában is, ahol együtt töltik a napjaikat. Mindannyiuk számára a cél az, hogy ők álljanak ott az utolsó szimpátia-szavazáson, ők kapják a többi pártól a legtöbb szavazatot és az övék legyen a Nyerő Páros trófea.


A sztárpárshow idei versenyzői: Dér Heni politológus és zenész, énekesnő és párja Bakos Gergő designer asztalos, akit a nézők a Konyhafőnök versenyzőjeként már láthattak. A Konyhafőnök akkori civil évada meghozta a boldogságot Rácz Jenő Michelin-csillagos séfnek, a Konyhafőnök és Konyhafőnök VIP zsűritagjának, hiszen a verseny során ismerkedett meg Gyuricza Dóra vloggerrel, akivel rövid időn belül egymásba szerettek. Szintén egy népszerű műsor hozta meg a boldogságot az X-Faktor mentorainak, Dallos Bogi énekesnek és Puskás Peti énekesnek, a Biebers frontemberének. Az X-Faktorban való részvétel után a versenyzés Zámbó Krisztián énekes számára sem idegen, aki most párjával Takács Zsuzsika fitnessz edző, influencerrel vág neki a megmérettetésnek. A rockzenész Czutor Zoli, a Belmondo zenekar frontembere és felesége Czutor-Kilián Zsanett termékmenedzser is a trófeára hajt a Nyerő Páros versenyében. Többek között a Mellékhatás című sorozatból és a Szenzációs Négyes című showműsorból ismert népszerű színész, Szalay Bence és párja, Czanka Mercédesz filmes vágó is ringbe száll, ahogy Töröcsik Mari unokája, Járai Máté Jászai Mari díjas színművész és felesége Járai Kíra szinkronrendező is mindent megtesz a győzelemért. Szintén felveszi harcot a sport világából ismert Dudás Miklós világbajnok kajakozó és kedvese, Szigligeti Ivett szépségkirálynő jelölt, aki jelenleg műkörömépítéssel foglalkozik.

Csak az nyerhet, aki jól veszi az akadályokat és éppen olyan ügyesen igazodik el a szerelem útvesztőiben, mint ebben a játékban. Nyerő Páros szeptember 21-től minden hétköznap az RTL Klubon! A Nyerő Páros epizódjai szeptember 21-től visszanézhetők az RTL Most-on.

emTV.hu // RTL Magyarország

emtvketto_fb.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr6316187924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása