Szeptember 6-án indul az Álarcos énekes második évada!

2020. augusztus 20. 14:00 - emTV.hu

Még több maszk, még több nyom, még több rejtély! Újra az egész ország találgat: kit rejt az álarc? Ki van a maszk mögött? Vajon melyik hazai hírességet rejti a Bika álarca, van tipp, hogy ki van a Cica és a Röfi maszk mögött? A világ legrejtélyesebb és legőrültebb showműsorának első hazai évada után szeptember 6-tól újra indul az országos őrület az RTL Klubon!

alarcos_s02_press.jpg

Az Álarcos énekes műsorvezetője ebben az évadban is Istenes Bence, azonban Dancsó Péter nem folytatja a stúdióban a vizsgálódást, úgyhogy egyelőre még rejtély övezi, hogy Csobot Adél, Sebestyén Balázs és Gáspár Laci mellett ki lesz a negyedik Nyomozó. A csatorna egyébként a műsor honlapján, hivatalos közösségi felületein és az RTL Klub adásában nyomokat rejtettek el kilétéről.


Álarcos énekes II premier
szeptember 6. vasárnap
RTL Klub

emTV.hu // RTL Magyarország

emtvketto_fb.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr8416170236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása