Lelepleződött a Fagyi!

2020. március 29. 22:50 - emTV.hu

Ezzel összeállt az Álarcos énekes elődöntős csapata: a Kutya, a Robot, a Krokodil és a Nyuszi küzd a Fináléba jutásért! A Fagyi az elődöntő kapujában lepleződött le: kiderült, hogy az álarc Schobert Larát, Rubint Réka és Schobert Norbi lányát rejtette!

205903.jpg

A Nyomozók összeálltak – Dancsó Peti kivételével – a rendelkezésre álló nyomok és a több heti nyomozati munka eredményeként hárman is Schobert Larát tippelték a maszk mögé! Ezzel Adél, Balázs és Laci is egy újabb, sikeres gyanúsításon van túl!


Gáspár Laci a leleplezés előtt megdicsérte a Fagyi teljesítményét, aki szerinte hétről hétre egyre jobban eresztette ki a hangját. Ezzel vajon az Álarcos énekes színpadán lehettünk szem és fültanúi egy új karrier kezdetének?

A közismert és sikeres szülők mindenesetre Lara teljesítményére büszkék lehetnek. A Schobert-család tagjai közül az RTL Klub képernyőjén legutóbb az édesanyát, Rubint Rékát láthattuk A Konyhafőnök VIP tavalyi szériájában.

emTV.hu // RTL Magyarország

emtvketto_fb.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr1715570736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása