Ma este érkezik A holnap legendái második évada

2017. szeptember 06. 14:45 - emTV.hu

Az Időmester Rip Hunter és csapata ismét különös helyeken és időben veszi fel a harcot A holnap legendái (DC's Legends of Tomorrow) című sorozatban szeptember 6-tól a Viasat6-on. Az új évad előzetesét a tovább mögött mutatjuk!

legends-of-tomorrow-season-3-confirmed.jpg

A második évadban a rosszfiú Damien Darkh – a Zöld Íjász című sorozat negyedik évadából jól ismert főgonosz –, a múltban próbál akkora hatalmat szerezni, hogy uralma alá vonja a világot. Damien szövetkezik a Flash sorozatból megismert Eobard Thawne-nal, azaz Inverz Flash-sel, illetve a Zöld Íjász első gonoszával, Malcolm Merlynnel és megalakítják a Kárhozat Légióját. Azon fáradoznak, hogy összegyűjtsék a Végzet Lándzsájának darabkáit, amivel végtelen szuperhatalomra tehetnek szert. Vajon sikerül nekik?

A holnap legendái II premier
szeptember 6. szerda 22:00
Viasat6

emTV.hu // Eurolex

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr2212807638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása