FinTechRadar Konferencia 2.0 – itt van 2018, a változások éve!

2017. szeptember 08. 12:00 - emTV.hu

Szintet lépett a magyar fintech, először szólal meg a kormányzat képviselője fintech konferencián, kiderül, mit hoz a PSD2 jövőre, és melyik a leginkább ügyfélbarát megoldás a digitális pénzügyek világában. Ez mindjárt három ok, amiért kihagyhatatlan a FinTechRadar Konferencia 2.0 októberben!

fintechradar2_0.png

A nagy sikerű, teltházas februári FTR konferencia után újra a legforróbb fintech témákat mutatja be a hazai fintech sajtó éllovasa, a FinTechRadar.hu október 17-18-án, Budapesten. Ezúttal kétnapos konferencián lesz szó azokról a változásokról, amikről nem jó lemaradni, mint a PSD2, a mobilfizetés vagy az insurtech.

Ezen kívül a kiemelt témák közt szerepel az állam és s fintech - azt, hogy mennyire is fontos a téma, jelzi, hogy a konferenciát Deutsch Tamás, a Digitális Jólét Programért felelős miniszterelnöki biztos nyitja meg. Górcső alá vesszük a fintech siker kulcsainak problémáit, az adatbiztonság és az ügyfélbarát megoldásokat is.

FTR-díj

Nemcsak napokban bővültünk, léptünk még egyet a közösség építésében is, a konferencián díjat is adunk át. A téma a UX, az FTR legügyfélbarátabb fintech megoldásának díjára fejlesztőcégek, bankok és startupok is ajánlhatják digitális termékeiket, amit szakmai zsűri bírál el. A díj mellé természetesen jár még a FinTechRadar.hu médiatámogatása is a győztes terméknek.

A FinTechRadar.hu szerkesztőinek célja továbbra sem csak az, hogy pusztán beszámoljanak a változásokról, közérthetően írjanak híreket és elemzéseket a digitális pénzügyekről, hanem építeni és katalizálni is kívánják a hazai fintech közösséget.

Az októberi konferencia témái

  1. Nyitó előadás – A Digitális Jólét Program aktualitásai, Deutsch Tamás, a Digitális Jólét Programért felelős miniszterelnöki biztos megnyitója
  2. Mobilfizetés – Készpénz és bankkártya helyett
  3. PSD2 – Mit fog adni az ügyfélnek? Mit jelent a bankoknak?
  4. Állam és fintech – Hogyan tovább állami cégek?
  5. Big Data – Hogyan használjuk fel jól az adatokat?
  6. Adatbiztonság – Amitől a fintech jövője függ
  7. Insurtech: akik helyettünk néznek a jövőbe
  8. UX: ha igazán jól csinálják, fel se tűnik

Előadóink a fintech átalakulásban részt kérő bankok mellett a sikeres startupok vezetői és szakértői lesznek, többek között:

  • Brian Morris a Mastercard közép- és kelet-európai térség fizetési innovációkért felelős vezetője.
  • Benyó Péter az OTP Mobil Kft. vezetője.
  • Prekopcsák Zoltán a Rapidminer fejlesztésért felelős igazgatóhelyettese
  • Al-Absi Gáber Seif az OTP Mobil üzletfejlesztési és értékesítési vezetője
  • Makay Kálmán MySec alapítója és vezetője, az ITBN Év Útmutató Szakembere díjának tulajdonosa
  • Szász Levente a Laborom insurtech startup alapítója, biztosítási szakértő
  • Németh Ádám UX szakértő
  • Rung András az Ergománia UX ügynökség alapítója és vezetője

Minden információt megtaláltok a konferencia oldalán!, fintech hírek és elemzések pedig itt!

emTV.hu // IKO Digital

 

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr9512811632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása