Szeptember 25-én debütál a Feleségek luxuskivitelben

2017. szeptember 14. 21:15 - emTV.hu

Szeptember 25-én debütál a Viasat3 legújabb műsora a Feleségek luxuskivitelben, amelynek keretében végre itthon is bepillantást nyerhetünk a fényűző luxusban élő hölgyek kicsit sem mindennapi életébe. A kamerák azonban nem csupán a lebilincselő pompát, csillogást és kiváltságos életstílust mutatják be, hanem betekintést nyújtanak a jómódban élő feleségek drámai pillanataiba és magánéleti problémáiba is.

Aki pedig ősszel a Viasat3 kameráit beengedi tehetős mindennapjaiba, az nem más, mint a filmproducer és modell Csősz Boglárka, az operett színésznő Köllő Babett, Farkas Rita étterem tulajdonos, Smaltig Dalma gyermekruha-tervező, Vasvári Vivien modell és Rubint Réka fitness-guru.

Feleségek luxuskivitelben premier
szeptember 25. hétfő 21:00
Viasat3

emTV.hu // Eurolex // fotó: NLCafe

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr8112829126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása