Az "utolsó férfi" az életéért küzd a mai Survivorben

2017. október 06. 12:05 - emTV.hu

Barbi, Szandi és Klaudia összefogtak és szövetségbe tömörültek a fiúk ellen. Szandi tudta, ha kitart a lányoknak tett ígérete mellett, azzal magára haragítja Ferit, sőt, a lelkiismeretével is el kell számolnia, ugyanis nagyon megkedvelte Benedeket. Ennek ellenére tartotta magát a megállapodáshoz és kíméletlenül kiszavazta Benedeket.

feri_egyedul.jpg

A Holtak szigetén a zsákmányszerzésen a puzzle-t Anita rakta ki elsőnek, így ő nyerte a búvárkodást. Valakit magával vihet majd a tengeri kalandra. Vajon kit választ? Egy biztos: mindketten nagyon jól érzik majd magukat, és egy életre szóló élménnyel gazdagodnak.

Benedek távozásával Feri pozíciója meggyengül. Tudja jól, hogy a Mandirigma törzs egyetlen megmaradt férfitagjaként minden erejére és ügyességére szüksége lesz, ha játékban akar maradni. Ezt lesz is alkalma megmutatni a soron következő és egyben utolsó védettségi játékon, ahol taktikai, fizikai, és logikai erejükre egyaránt szükségük lesz a játékosnak.

Lesz, aki felelőtlen döntést hoz és komolyan megsérül a játék során, ami a továbbiakban is hátráltatni fogja. Lesz, aki biztosan bekerül az elődöntőbe, a legjobb három közé. És lesz olyan is, aki teljesen kiborul, és nekiesik egyik társa torkának!

A Holtak szigete teljesen sokkolja Benedeket – nem számít arra, ami ott várja őt. Beszámol a többieknek a korábbi napok történéseiről, elmeséli miként fogtak össze ellenük a lányok.

Sikerül Ferinek bebiztosítania magát a védettségi feladaton? Vagy már meg is van a következő kieső? Netán ismét megállíthatatlan lesz és megbosszulja Benedek kiejtését? A Survivor mai epizódjából mindenre fény derül!

Survivor
hétköznap 18.55
RTL Klub

emTV.hu // Red Lemon Media // fotó: RTL Klub

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr2212933553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása