Őszintén Kikiről, Kikivel

2017. november 10. 17:30 - emTV.hu

A Sláger TV Bencze házhoz megy című műsorának legújabb vendéglátója Patkó Béla, Kiki lesz. Az Első Emelet frontembere bepillantást engedett gyönyörű szép erdőszéli otthonába, és végigkísérhetjük egy napját is: a kiváló énekes a középkori ebédtől egészen az esti fellépéséig sok mindent megmutatott életéből. Egy hokiedzés erejéig pedig még a műsor házigazdáját is sikerült jégre vinnie. A baráti látogatás alkalmával Kiki őszintén beszélt betegségéről is, amelyből néhány évvel ezelőtt szerencsésen sikerült kigyógyulnia.

kiki.jpg

Patkó Béla, ismertebb nevén Kiki, a nyolcvanas évek legsikeresebb magyar zenekarának, az Első Emeletnek volt a frontembere. A zenekar több mint egymillió albumot adott el, zenésztársaival tizenhárom arany és három platinalemez büszke tulajdonosai.

Kiki és Bencze Attila több mint húsz éve barátok. Mindig kellő humorral álltak az élethez és egymáshoz is, ami mostanra sem változott. Sokat ugratják egymást a mai napig. A reggelt Kiki gyönyörű, erdőszéli otthonában indították egy közös kávézással. Az énekes a hangszálaival kiválóan bánik, a fakanállal saját bevallása szerint azonban a mai napig nem sikerült megbarátkoznia, így biztos, ami biztos, az ebédet egy középkori hangulatot megidéző étteremben fogyasztották el.

A nap egyik fénypontja és következő állomása a hokipálya volt. Kiki szó szerint jégre tette Attilát, ugyanis az énekes huszonnégy éve jégkorongozik, így meglehetősen magabiztosan mozog a pályán, ellentétben Attilával, akit nem kis könyörgések árán, cipőben sikerült végül jégre imádkoznia.

A nap hátralévő részében Kiki régi zenekari társát, Berkes Gábort is meglátogatták, a záró akkord pedig Kiki egyik fellépése volt, ahova szintén elkísérték a kamerák. A műsorban az énekes több barátját is megismerhetjük, és zenésztársai is mesélnek róla. Kiki néhány éve súlyos betegséggel küzdött meg, erről is őszintén hallhatunk tőle.

"Nagyon pörgős volt a forgatás, de ennek ellenére egy csöppet sem volt fárasztó, minden percét élveztem. Szerettem volna megmutatni, hogy milyen vagyok valójában, és szerintem remekül sikerült. Sajnos idő hiányában nem tudtunk mindenhová elmenni, de ennek ellenére úgy gondolom, így is rendkívül színes volt a program, és néhány barátommal is találkoztunk, olyanokkal, akik számomra fontosak"

– árulta el Kiki. Vajon milyen lehet egy erdőszéli kis házban élni? Mi az, amit a kávén kívül Kiki biztonsággal el tud készíteni a konyhában? Hogyan látják őt barátai? Többek között ezekre is választ kaphatunk a műsorból.

Bencze házhoz megy
november 13. hétfő 18:55
Sláger TV

emTV.hu // Good PR Solution

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr2613229867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása