Will Smith lesz a NatGeo új sorozatának házigazdája

2017. december 09. 09:30 - emTV.hu

Will Smith lesz a Volt egyszer egy bolygó című sorozat házigazdája. Az Oscar-jelölt Darren Aronofsky (akinek nevéhez olyan filmek fűződnek, mint a Fekete hattyú, a Noé vagy a Rekviem egy álomért) által készített tízrészes sorozat újradefiniálja a tudományos és természetfilmek műfaját: egy látványos, negyvenöt országon, hat kontinensen és a világűrön átívelő utazásra invitálja a nézőket a jövő tavasszal induló új műsorban a National Geographic csatornán!

smith_onestrangerock.jpg

A Volt egyszer egy bolygó (One Strange Rock) című műsorban Will Smith segítségével nagyszabású utazásra indulhatunk a bolygón és a világűrben egyaránt, hogy megismerjük Földünk rendkívüli történetét. A sorozat bemutatja, miért és miként vált bolygónk élettel telivé a nagyrészt ismeretlen és rideg kozmikus térben. Smith mellett a műsorhoz ismert űrhajósokat is felkértek, hogy egészen egyedi szemszögből meséljék el a Föld különleges történetét. Az asztronauták nem mindennapi rálátással rendelkeznek bolygónkra, és a sorozatban személyes élményeikről is beszámolnak, például arról, hogy milyen Földünk a világűrből nézve. A műsor készítésében közreműködött többek között Chris Hadfield, Jeff Hoffman, Mae Jemison, Jerry Linenger, Mike Massimino, Leland Melvin, Nicole Stott és Peggy Whitson. A sorozatban drámai és inspiráló képsorokon keresztül ismerhetjük meg bolygónk múltját, jelenét és jövőjét.

Darren Aronofsky és alkotótársa, a díjnyertes producer, Jane Root is nagyon örült, hogy a neves színész, Will Smith csatlakozott a sorozat stábjához.

"Nagyon izgatott vagyok, hogy Will Smith kísér majd el minket erre az utazásra. Az ő karizmája, intelligenciája és alázata nagyban segíti majd a nézők bevonódását ebbe az egyedi narratívába, amelynek középpontjában azok a hihetetlen csodák állnak, melyek lehetővé tették az élet kialakulását itt a Földön"

– nyilatkozta Aronofsky. A Volt egyszer egy bolygó 2018 tavaszán debütál a National Geographic csatornán a világ százhetvenkét országában, köztük hazánkban is – a magyar változatban reméljük Kálid Artúr narrálásával!

emTV.hu // FOX

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr9013460673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása