Január 2-től újabb sikeres képregény adaptációval erősít az RTL Spike

2017. december 27. 19:35 - emTV.hu

A tengerentúlon nagy sikert aratott iZombie hazánkban először lesz látható tévéképernyőn. A Veronica Mars alkotóinak új projektje krimi alapokra épülő, humoros és meglepő történetvezetésű sorozat, amely egy teljesen új nézőpontból mutatja be a horror műfaj klasszikus riogatóit, az élőholtakat.

liv_agyat_eszik.jpg

A sorozat főszereplője Liv Moore, ígéretes karrier előtt álló orvostanhallgató. Ám váratlan dolog történik vele... Meghal, és zombiként kell tovább tengetnie életét. Ahogy minden zombi, ő is agyat zabál, ám esetében nem egy embereket gyilkoló sánta, oszlásnak indult külsejű élőhalottról beszélünk. Liv egy teljesen átlagos külsejű lány, aki, hogy éhségét csillapíthassa, elszegődik rezidensnek egy hullaházba, hogy a már elhunyt emberek agyával lakjon jól. Ám meglepetésként éri, mikor rájön, a megevett agyakkal az elhunyt korábbi emlékeit és személyiségjegyeit is megkapja. Amikor a hullaházba új rendőr érkezik, a kicsit szétszórt Clive Babineaux nyomozó személyében, Liv eldönti, szeretne jó zombi lenni, így az áldozatok emlékeit felhasználva segít neki a gyilkosságok megoldásában. Közben barátja, és egyben hullaházi munkatársa Riv segítségével azt kutatja, mi állhat az átváltozása mögött, és hogyan lehetne újra élő ember.

A cselekmény hátterét a megoldásra váró bűnügyek és a zombi lét mindennapos küzdelmei adják. A fő szál Liv karakterfejlődése, a lányok tipikus, mindennapi problémáival, új élethelyzettel való küzdelme, humorral fűszerezve. Ám a sorozat igazi erőssége a narratíva. Ahogy a frissen zombivá változott Liv saját szemszögéből mutatja be vívódásait, érzéseit, döntéseinek miértjét, vagy épp bánja meg korábbi tetteit.

Kíváncsi rá, milyen viszontagságokkal kell szembenéznie Livnek? Vagy csak szeretne egy jót szórakozni? Akkor az izgalmas krimi és horror elemekkel átszőtt iZombie kihagyhatatlan!

iZombie premier
január 2. kedd 22:00
további epizódok: hétköznap 22:00
RTL Spike

emTV.hu // Red Lemon Media

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr4013528367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása