Pamkutyáék készítik a szilveszteri RTL Híradót

2017. december 29. 19:30 - emTV.hu

Az RTL Híradójánál immár hagyomány, hogy a szilveszteri adásban vendégszereplők vezethetik a műsort. Nincs ez másként 2017-ben sem: idén Pamkutya, a YouTube legnépszerűbb magyar videós testvérpárja áll híradósnak az év utolsó napján. A két vloggert Szellő István vezeti be híradózás rejtelmeibe: megmutatja nekik a kulisszatitkokat, a vágókat, a vezérlőt és a stúdiót. A fiúk kipróbálhatják magukat meteorológusként is: ebben Véber István lesz a segítségükre, aki megtanítja őket a tévés időjárás-jelentés mesterfogásaira.

rtlhirado_pamkutya.jpg

Béla és Pista természetesen riportokat is forgat a szilveszter esti adásba: stílszerűen közismert bloggereket faggatnak majd az idei évükről. Feltűnik Szirmai Gergő is, aki elmondja: mit gondol az év legnagyobb magyar filmsikereiről, és mit vár a legjobban 2018-ban.

December 31-én aztán a két vlogger veheti át a stafétát Szabados Ágitól az este hatkor órakor kezdődő Híradóban, és kiderül: mennyire megy a tévézés az online videózás sztárjainak.

RTL Híradó
szilveszter 18:00
RTL Klub

emTV.hu // RTL Magyarország // képünk illusztráció

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr3513532925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása