Skinheadeknek adott történelem órát Kovács András Péter

2018. április 19. 20:00 - emTV.hu

Isten mint kapkodó szaki, a magyar történelemmel sarokba szorított skinheadek, rock&roll arc Petőfi és Schobert Norbi mint a modernkori forradalom eszköze – Kovács András Péter számára semmi sem tabu. A Comedy Club új évadának első estje az aktuálpolitikát sem kíméli, de megoldást kaphatunk az örök férfi-női konfliktus kérdéseire és a gyereknevelés olykor horrorfilmbe forduló dilemmáira is. A Vihar a biliben első része holnap a Comedy Centralon.

kap_viharabiliben_1.jpg

Vadonatúj műsorral tér vissza a képernyőre a stand-up hazai nagyágyúit egyesítő Comedy Club. Az április 20-án startoló harmadik évadban többek között Hadházi László, Litkai Gergely, Felméri Péter, Kertész Ricsi, Ráskó Eszter és Kormos Anett veszi célba kíméletlenül a legaktuálisabb témákat és a legnagyobb tabukat.

Kovács András Péter szezonindító Vihar a biliben című estjének első részében mindennapi konfliktusainkat veszi górcső alá, de az agresszív limuzinsofőrök mellett az egyház, a családi tűzhely és nemzeti kincsünk, a büszke rasszizmus is megkapja a magáét.

"Tény, hogy nem kerülöm ki az érzékeny, megosztó témákat, de igyekeztem minden kérdésben olyan álláspontot elfoglalni, ami a pro vagy kontra érvek felett áll, és amiben az ellentétes nézőpontot képviselők is megtalálják a maguk igazságát. Közel másfél éve mutattam be a Vihar a bilibent, és a közönség sokszínűsége ellenére egyöntetűen tetszett az embereknek, a visszajelzések szerint számos témában fején találtam a szöget. Kiderült, hogy néhány dolgot túlmagyaráztam: vékony a jég aközött, hogy az okos hülyéskedik, vagy a hülye okoskodik – én néhol átcsúsztam az utóbbiba. Ezeket a részeket le kellett egyszerűsítenem, de azt hiszem, az anyag most már kellően közérthető és vicces ahhoz, hogy a nézőknek lehetőséget nyújtson a gondolkodásra, és arra, hogy mindenki kialakíthassa a saját álláspontját a felvetett témákkal kapcsolatban"

– mondta a Karinthy-gyűrűs humorista.

kap_viharabiliben_2.jpg

Péntek este Kovács András Pétertől megtudhatjuk, hogy hogyan állapíthatjuk meg Isten nemét, miért lesz Grimm-mese a rendelőlátogatásból, milyen kalandok érhetnek egy negyvenes apukát a Szigeten, és hogyan fegyverezhetünk le hat skinheadet a mohácsi vész segítségével?

Comedy Club premier
április 20. péntek 21:00
Comedy Central

emTV.hu // Red Lemon Media

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr1313848984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása