Ők a Konyhafőnök döntősei

2018. április 27. 21:15 - emTV.hu

A középdöntő második szakaszának utolsó napján eldőlt, hogy kik csatlakozhatnak a már döntőbe jutott Zsófihoz, és kapnak esélyt a Fináléba jutásra. Két feladatban csaptak össze a játékosok, de ahogy Zé a forduló elején megígérte, rendhagyó dolgokra kellett felkészülniük.

rtl_konyhafonok7_dontosok.jpg

Aki az első feladatban a leggyengébben főzött, az a következő feladatban nem ragadhatott fakanalat, hanem párbajoznia kellett a második feladatban legrosszabbul teljesítővel. Aki pedig veszít, az végleg elköszön a Konyhafőnök cím és a tízmillió forint megnyerésének lehetőségétől. Természetesen az első feladat legjobbja előnyhöz jutott és élhet a hátráltatás lehetőségével is.

Az első feladatban a 2018-as Bocuse d'Or magyar döntőjének kötelező alapanyagaival kellett ételt készíteni a versenyzőknek, akik munkastílusukat tekintve hozták a papírformát. Míg a többség a feladatra koncentrálva igyekezett tökéletes főételt varázsolni a zsűri asztalára, addig Szovi ismét ámokfutásba kezdett, amit a zsűri tagjai is hitetlenkedve néztek, de mégsem ő, hanem Andrea bizonyult a leggyengébbnek a feladatban, így ő lett az egyik, akinek párbajozni kellett.

Így kialakult a döntő hetének hat fős mezőnye: Zsófi, Emerencia, Dóra, Szovi, Tomi és Máté küzd egymással a Fináléba jutásért.

emTV.hu // RTL Magyarország

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr4813874980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása