A gyermekek javára gyűjt a 103.9 Sláger FM

2018. május 25. 10:45 - emTV.hu

Hatalmas érdeklődés övezte az Ökumenikus Segélyszervezet gyermeknapi rendezvényét, melyen rászoruló gyermekek vehettek részt különféle programokon, közismert személyiségek vezetésével. Az eseményen közreműködtek a rádió műsorvezetői is, hiszen a 103.9 Sláger FM is csatlakozott az Ökumenikus Segélyszervezet kezdeményezéséhez, melyben a Gyermekek hete eseménysorozat keretén belül egész pénteken adománygyűjtő napot tart a rádió.

slagerfm_1353.jpeg

Az eseményen közreműködtek a rádió műsorvezetői is: Pordán Petra, Fehér Mariann, Abaházi Csaba, Bárdosi Sándor, Somogyi Zoltán, Viktorin Tamás és Habóczki Máté. A műsorvezetők örömmel vetetették bele magukat a gyerekekkel közös játékba, így többek között csocsóztak, kvízjátékban vettek részt, valamint különféle készségfejlesztő játékokat is kipróbáltak a legkisebbekkel közösen.

"Nagyon jó volt találkozni a gyerekekkel, akik elképesztően örültek nemcsak a közös játéknak, de azoknak az ajándékcsomagoknak is, melyeket az esemény végén átadtunk nekik. Megható pillanatoknak lehettünk részesei, a gyerekek tiszta, őszinte reakcióinak, ahogy örömöt csalhattunk az arcukra apróságokkal is. Apróságnak tűnhet egy hívás a 1353-as adományszámra is, de ha sokan ragadunk telefont ez a hívás hatalmas segítséget jelenthet a rászoruló gyerekeknek"

– utalt Pordán Petra a kezdeményezéshez kapcsolódó adománygyűjtésre is, melybe a rádió is bekapcsolódik, így az egész pénteki napot ennek szentelik.

1353.png

"Megható volt látni, hogy a gyerekeknek mennyire sokat jelent egy kis meglepetés, hogy milyen könnyű őket boldoggá tenni. Szívbemarkoló pillanatok voltak ezek, de jó volt megtapasztalni, hogy az adományok milyen jó helyre kerülnek és milyen sok örömet szerezhetünk velük. Bízom benne, hogy egy vagy akár több hívással számtalan ember segíti majd hasonló örömhöz a gyerekeket a beérkező adományoknak köszönhetően"

– mondta Viktorin Tamás, aki kollégáival együtt egész nap az Ökumenikus Segélyszervezet adománygyűjtését segíti a Sláger FM-en.

emTV.hu // Spotlight Media

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr1614000676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása