Vállalnál császármetszést biztonságos hármas metróért cserébe?

2018. június 07. 11:20 - emTV.hu

Volt már valaha allergiás reakciód kontrasztanyagos folyadékra? Vállalnál császármetszést, ha cserébe soha többet nem gyulladna ki a metró? Azt hiszed, a fasírtszagú nagymamák nem árthatnak neked? Dupla adással jelentkezik a Comedy Club: nem mindennapi megpróbáltatásaikról vall színt Szabó Balázs Máté, Musimbe Dávid, Zabolai Margit Eszter és Valtner Miklós a Magyarország, szereplek! gála második részében, Benk Dénes, Csenki Attila, Tóth Edu és Felméri Péter pedig a szexről és más tabukról rántja le a leplet.

comedyclub_zabolaimargit.JPG

Az anyukánk nélküli ügyintézés kálváriája, CT vizsgálatot megelőző zavarba ejtő kérdőív, elegáns éttermek borsos csapdái, romantikus jelenetből vérző orr és törött fogak – a felnőtté válás Freuddal és türelmetlen bankos nénikkel megspékelt folyamatába avat be a történelem érettségiről még friss emlékekkel rendelkező Szabó Balázs Máté. A kapunyitási pánik női verzióját tárja elénk a bölcsészdiplomás, szülési korba lépett Zabolai Margit Eszter.

A fiatal humorista első lánykérésének aluljárós romantikáját osztja meg a Comedy Club nézőivel, de a világ legrosszabb csajozós dumáit és a mélyharapás és mélytorok közti különbséget is megismerhetjük. Ízelítőt kaphatunk a kismamafórumok Nürnbergi pert is felülmúló, könyörtelen világából: a reggelire kakaós csigát felszolgáló anyuka tűzrevaló, a bio céklavelet hajnali négykor kell a saját combunkkal kipréselni, a császármetszés pedig a rossz anyák eszköze. A hasznos gyermeknevelési tanácsok mellett a bölcsészdiploma és a csibekeltető tanfolyam közti összefüggésre is fény derül.

Nem a Soros-terv része és van bejelentett lakcíme – az aktuálpolitikát is pellengérre állítja Musimbe Dávid, de az őt ért hétköznapi előítéletekkel is szembesülünk: volt osztálytársainak csak a busmanok és egy kólásüveg kapcsolatáról szóló vígjátékról jut eszébe a rég nem látott ismerős, és nem kérdés, hogy mindenhova futva közlekedik – hiszen genetikailag kódolt az oroszlánok elöli menekülés. A bukott artista Valtner Miklós a bohóclét megpróbáltatásaira hívja fel a figyelmet: szexuális ragadozó nagymamákkal és a Diótörő-jelmez alatt kötelezően viselendő tangával vívja elkeseredett szélmalomharcát, melyet a Valentin-napi fürdőszobaszőnyeg koronáz meg.

Amit nem akartál tudni a szexről: mocskos hálószobai trükkök, a férfitest megpróbáltatásai és a pornó lélektana – Benk Dénes, Csenki Attila és Tóth Edu megdöbbentő szókimondással vág sutba minden tabut a Comedy Club tizennyolc éven felülieknek szóló kiadásában. Felméri Péter pedig a katolikus egyházzal kapcsolatos olyan fontos kérdéseket jár körbe, mint hogy Jézus kistestvére csak fröccsöt készítene-e a vízből, vagy hogy hány miatyánkot oszt ki a telefonra letölthető gyónás alkalmazás?

Magyarország, szereplek! gála második rész
június 8. péntek 21:00
Comedy Central

Szex és más tabuk
június 8. péntek 22:00
Comedy Central

emTV.hu // Red Lemon Media

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr5814029664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása