Charlize Theron az A38 Hajón esik szerelembe Mark Wahlberggel

2018. július 09. 14:45 - emTV.hu

Tovább dübörög a Paramount Channel nyári vetítéssorozata; ma este kilenc órától az akciókrimik egyik királyát, Az olasz melót vetítik az A38 Hajón. A nagy sikerre való tekintettel a mozis csatorna vidéki helyszínekre, július 11-én, Szegedre, július 18-án pedig Siófokra is elvisz egy-egy filmklasszikust: előbbi helyszínen a Forrest Gumpot, a Balaton fővárosában pedig stílusosan a Baywatch szexi életmentőinek kalandjait láthatják az érdeklődők.

paramount_nyari_mozi.jpg

Ma este olyan hollywoodi nagyágyúk garantálják az önfeledt szórakozást az A38 Hajón, mint Charlize Theron, Edward Norton, Jason Statham, Mark Wahlberg, vagy éppen Donald Sutherland. A látványos akciófilmek specialistája, F. Gary Gray 2003-as, lebilincselő alkotása az 1969-ben bemutatott Olasz munka című hollywoodi klasszikus remake-je. Főhőse a minden hájjal megkent profi tolvaj, Charlie Crocker (Mark Wahlberg), aki a legtökéletesebb rablásokat terveli ki. Ezúttal Velencében dolgozik maroknyi csapatával, csakhogy az egyik embere ügyesen átveri őket és lelép az egész szajréval. Charliék hamarosan Los Angelesben bukkannak a nyomára, és persze bosszút forralnak, hogy visszaszerezzék az elrabolt aranyat. A zseniálisnak ígérkező akcióban a csodaszép kasszafúró, Stella (Charlize Theron) van a segítségükre. Csakhogy a dolgokat kissé megbonyolítja a szőkeség és Charlie közt kibontakozó érzelmi kötelék...

A vetítés ingyenes, de a helyszín korlátozott befogadóképességű, a helyfoglalás pedig érkezési sorrendben történik. További információk a Paramount Channel Facebook oldalán, ahol minden vetítéshez külön eseményen lehet tájékozódni, illetve a csatorna weboldalán.

További vetítési időpontok itt!

Paramount Nyári Mozi
június 4-től szeptember 3-ig
A38 Hajó

emTV.hu // Red Lemon Media

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr6714102611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása