Újdonságok és visszatérő kedvencek 2019-ben is az RTL Klub műsorán

2018. október 26. 10:00 - emTV.hu

A Big Picture televíziós szakmai konferencián számos újdonságot jelentett be Kolosi Péter az RTL Magyarország programigazgatója és vezérigazható-helyettese az RTL Klub 2019-es terveiből, de maradtak meglepetések még a jövő évre. Két új saját gyártású hetente jelentkező sorozat, egy vadonatúj napi sorozat, nemzetközileg is sikeres üzleti reality, amerikai sikerszériák, számos magyar mozisiker televíziós premierje és természetesen visszatérő közönségkedvencek – többek között ezekkel is várja 2019-ben nézőit az RTL Klub.

Alvilág címmel készít sorozatot a Liza, a rókatündér és az X – a rendszerből törölve rendezője Ujj Mészáros Károly. A holland formátumon alapuló krimi-thriller főszereplője Balsai Móni lesz. A sikeres művészházaspár új produkciójában egy női maffiafőnök izgalmas életébe nyerhetünk bepillantást.

A másik heti sorozat az RTL Klub első, saját ötleten alapú és saját fejlesztésű fikciós alkotása. A Mellékhatás címet viselő széria megálmodója és kreatív producere Herman Péter, forgatókönyvírója Gasztonyi Kálmán, rendezője Kovács Dániel Richárd, a főszerepeket Nagy Zsolt, Adorjáni Bálint, Tenki Réka, Borbély Alexandra és Sztarenki Dóra alakítja.

2019-ben egy vadonatúj napi sorozat is indul az RTL Klubon. A Drága örökösök címet viselő, humorban bővelkedő, de drámai fordulatokat sem nélkülöző napi sorozat főszerepeiben olyan színészek láthatóak, mint Koltai Róbert, Bede-Fazekas Szabolcs, Hajdu Steve, Erdélyi Tímea és Kovács Lehel.

A 2019-es év egyik kiemelt új műsora a Dragon’s Den című üzleti reality lesz az RTL Klubon. A műsor olyan embereket mutat be, akik meg vannak arról győződve, hogy ötletük, termékük vagy fejlesztésük annyira eredeti, hogy az mindenképpen sikeres lesz – erről azonban meg kell győzniük egy üzletemberekből álló szakértő zsűrit is, hogy befektetőként támogassák ötletüket.

Az új, saját gyártású sorozatok mellett új évaddal tér vissza a közönségkedvenc: A mi kis falunk is, és folytatódik az idei év másik nagy sikere, A Tanár. Második évadával folytatódik a rendkívül népszerű Doktor Murphy, és érkezik a God Friended Me, a Whiskey Cavalier, valamint a Take Two című vadonatúj amerikai sorozat is.

Visszatérő nagy kedvencekre is számíthatnak a nézők: A feszültséget és a realityt kedvelők örülhetnek: 2019-ben ismét lesz Survivor, a könnyedebb kikapcsolódásra vágyók pedig jövőre is megkapják azt a bizonyos X-et, ugyanis az óriási sikerre való tekintettel 2019-ben is visszatér az X-Faktor!

A saját gyártású műsorok mellett az RTL Klub számos országos televíziós premierrel – köztük a közelmúlt magyar filmgyártásának legjavával – várja nézőit. A csatornán lesz látható többek között Mundurczó Kornél Jupter Holdja című filmje, Nemes Jeles László Napszállta című alkotása, vagy éppen Ujj Mészáros Károly a napokban moziba kerülő thrillere, az X – A rendszerből törölve. Ami a nemzetközi mozisikereket illeti: az RTL Klub filmkínálatát színesíti majd egyebek mellett a Dunkirk, a Kaliforniai Álom, a Legendás állatok és megfigyelésük, a Wonder Woman és a Doctor Strange is.

emTV.hu // RTL Magyarország

komment
Címkék: Premier RTL RTL Klub

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr5714322385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása