Hárman búcsúztak az X-Faktortól

2018. november 18. 10:00 - emTV.hu

Látványos és különleges produkciókkal indult el szombat este az X-Faktor 2018 első élő showja, amely rengeteg meglepetést tartogatott. A biztos továbbjutóknak fenntartott székekért hatalmas harc folyt, hiszen a mentorok csak arról dönthettek, hogy kik érdemelnek szerintük továbbjutó helyet, de a nézők döntötték el, hogy kik azok, akik ott is maradhattak. Ubranovics Vivien, Balog Janó és Ölveti László számára pedig véget ért az X-Faktor.

rtl_xfaktor18_liveshow1.jpg

Amikor az összes produkciót bemutatták a versenyzők, a nézők az RTL24 applikáción és sms-en leadott szavazatainak köszönhetően Tamáska Gabriella, a Stolen beat, az USNK és a Ricky and the Drunken Sailors ültek a továbbjutást jelképező helyeken, ám ezzel a show még nem ért véget. A többi hét versenyző sorsáról újabb szavazás indult, mert a nézők még 4 versenyzőt továbbjuttathattak a szavazataikkal. Így a továbbjutók táborához még csatlakozhatott Szekér Gergő, Taka, Kovács Pál és Arany Tímea.

X-Faktor élő show
szombat 20:00
RTL Klub

emTV.hu // RTL Magyarország

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr9914378676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása