Zsuzsu lett a Való Világ 9 győztese!

2019. február 18. 13:45 - emTV.hu

Százhat napon keresztül küzdöttek a Való Világ 9 powered by Big Brother villalakói a harminchatmilliós főnyereményért. A fináléban végül Greg, Hunor és Zsuzsu vívtak meg a nézők szimpátiájáért és a főnyereményért. Először a harmadik helyezett került kihirdetésre, aki nem más volt, mint Greg. Ezt követően Hunor és Zsuzsu között dőlt el a küzdelem, akik szinte lélegzet visszafojtva várták a nézők döntését.

vv9_zsuzsu.jpg

Kettőjük közül végül Zsuzsu nevét mondta ki a show két műsorvezetője, vagyis Nádai Anikó és Puskás Peti. Zsuzsu – aki a Való Világ első női győztese – elképesztő örömmámorban hagyta el a villát, majd meghatódva emelte magasba a harminchatmilliós főnyereményt igazoló szelvényt. Az ünneplés tovább folytatódott a BeleValóVilágban, ahol a két műsorvezető, Baukó Éva és Gáspár Győző is gratuláltak a győztesnek.

emTV.hu // RTL Magyarország // címlapfotó:

banner_ketto.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr4214634048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása