Kezdődik a Konyhafőnök–Visszavágó!

2019. április 15. 11:50 - emTV.hu

Április 29-től megkezdődik a Konyhafőnök–Visszavágó, amely formátum egyes szériáit a televíziós újságírók a legjobb gasztro realitynek ítéltek, míg a Story magazin olvasói a kedvencüknek választottak. A két Michelin-csillagos séf újra összecsap. Az előző évadban Rácz Jenő győzött, Sárközi Ákos most visszavágóra készül! Vajon sikerül neki?

rtl_konyhafonok_visszavago.jpg

A séfek csatájának előző évadában Rácz Jenő és mentoráltja győzedelmeskedett, így Sárközi Ákos most visszavágóra készül.

A két Michelin-csillagos séf ismét csapatot választ magának, mégpedig negyven vállalkozó kedvű civil versenyzőből kerülhet ki a Válogatóhét fordulói során az a tizenkét-tizenkét fő, akiket a séfek majd heteken át mentorálnak. Ők huszonnégyen küzdhetnek meg a Konyhafőnök címért és a tízmilliós nyereményért. A séfek munkáját harmadik zsűritagként Fördős Zé segíti.

A verseny még keményebb, mint valaha, hiszen mindkét séf azon van, hogy a saját mentoráltja legyen a legújabb Konyhafőnök, így az izgalmak és fordulatok a visszavágó során is garantáltak.

Konyhafőnök – Visszavágó premier
április 29. hétfő 19:35
RTL Klub

emTV.hu // RTL Magyarország // fotó: Sárosi Zoltán / RTL Klub

banner_ketto.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr714765070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása