Gasztronómiai műsort indít a 95.8 Sláger FM

2019. október 03. 10:45 - emTV.hu

Ötcsillagos Sláger Reggel Extra címmel gasztroműsort indít a 95.8 Sláger FM, amelyben egy órán keresztül a hazai gasztronómia jeles képviselőié lesz a főszerep. A szombatonként jelentkező beszélgetős műsorban Pordán Petra a gasztronómia világába kalauzolja el a hallgatókat. Minden szombaton reggel nyolctól egy olyan jeles képviselőjét, éttermét mutatja be a szakmának, amely ezen a területen kiemelkedő, egyedi és kifogástalan minőséget nyújt.

otcsillagos.jpg

"Minden héten egy, a gasztronómia világában remekelő szakember lesz a vendégem, aki a saját szakmájában a legmagasabb színvonalat és minőséget képviseli. Ahogy mindennek, úgy a gasztronómiának is a víz az alapja, az éltetője. Így a műsorban körüljárjuk a víz »útját« is, akár egy közismert séf szemszögéből, akár bepillantást nyerve egy borász munkájába"

– árulta el a műsorvezető, Pordán Petra, aki maga is szeret a konyhában tevékenykedni.

"Nagyon szeretek főzni, amikor csak időm engedi meg is teszem ezt. Kikapcsol a konyhában való sütés-főzés. A férjem nagy kedvence az a bolognai, amit én készítek. Ez egy klasszikus olasz recept alapján készül, marhahúsból, hosszasan főzve a szószt. Nagyjából három hetente el kell készítenem, annyira szereti a férjem. Nemcsak főzni szeretek, de a gasztrotúráknak is nagy kedvelője vagyok. Legutóbb az egyik barátnőmet leptem meg a születésnapja alkalmából egy bortúrával. Szeretek új tájakat felfedezni, különösen, ha ahhoz az új ízek felfedezése is kapcsolódik. Mindezeket ötvözzük majd az Ötcsillagos Sláger Reggel Extrában is"

– tette hozzá Pordán Petra.

emTV.hu // Spotlight Media

emtvketto_fb.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr4315188390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása