December 1-től jön a Catch! – úgyis utolérlek!

2019. november 17. 21:00 - emTV.hu

Vadonatúj sport event műsorral jelentkezik a TV2. December 1-től vasárnap esténként kerül képernyőre a Catch! – úgyis utolérlek!, amely egy fogócska felnőtteknek. Négy fős csapatok mérkőznek majd meg a Catch! hatalmas arénájában, hogy pontokat gyűjtve bekerüljenek a döntőbe, majd hazavigyék a tízmillió forintos fődíjat. A nagyszabású produkció háziasszonya Ördög Nóra, műsorvezető-riportere Petur András, kommentátora pedig Gundel Takács Gábor.

catch_musorvezetok_2.jpg

December 1-én elindul a TV2 vadonatúj sport event műsora, a Catch! – úgyis utolérlek! A fogócska szabályain alapuló játékban négy fős csapatok versenyeznek, hogy gyorsaságukkal és ügyességükkel a legjobbak közé kerüljenek. A Catch! arénájában egy hét emeletes ház magasságával megegyező, függőleges pályával is meg kell küzdeniük a versenyzőknek, és még a legprofibb parkourosoknak is kihívást jelent A hajsza pályája, ahol elképesztő ugrások és bravúros vetődések viszik majd közelebb a csapatokat a döntő fordulóhoz. A Catch! versenyzői nem rettennek meg az akadályoktól, merthogy ez a fogócska nem gyerekjáték! A Catch! – úgyis utolérlek! háziasszonya Ördög Nóra.

"A fogócskáról mindenkinek van valamilyen emlékképe, érzése. Egy nagyon egyszerű és szerethető gyerekjáték, amit most mi egy sokkal magasabb szintre emelünk köszönhetően a hatalmas díszletnek, az akadálypályáknak, a komoly technikai háttérnek, és annak, hogy igazi sportemberekből álló csapatok állnak rajthoz. Nagyon látványos, izgalmas sportverseny a Catch!, amely egy egyszerű ötleten alapul, mégis igazán nagyszabású"

– árulta el Ördög Nóra, aki a Catch! arénájában műsorvezetőtársával, a Sport TV munkatársával, Petur Andrással terelgeti a játékosokat, illetve segít a nézőknek is eligazodni a szabályok között.

"A sport, legyen szó versenysportról, vagy hobbi sportról, magában hordozza ugyanazt az izgalmat, feszültséget, a nyerni akarást, és mi ebből dolgozunk. Ha az ember megismeri a játékot, a szereplőket, megvan a motiváció és a kötődés, akkor egy fogócskának is lehet ugyanaz a hangulata, mint egy világbajnoki mérkőzésnek. A Catch! számomra azt hozta, amire számítottam, egy nagyon izgalmas, fordulatokkal teli versenyt, ahol műsorvezetőként, riporterként magamat adhatom"

– mondta Petur András, aki közvetlenül a fordulók után a pálya szélén kérdezgeti majd a csapattagokat. Ízig-vérig sportriporter, aki mindent tud Magyarország bajnokairól, akikből jó páran ott lesznek a Catch! arénájában.

A Catch! kommentátori fülkéjéből Gundel Takács Gábor követi a pályán zajló eseményeket, és épp olyan vehemenciával és átéléssel közvetíti a fogócska futamait, mint egy olimpiai döntőt.

"Nekünk is lett egy csapatunk, ki-hol van, ki-mit tart kézben, ki-mit tesz hozzá a műsorhoz. Tehát nem azért vagyunk többen, hogy felváltva beszéljünk, hanem mindenkinek meg van a maga kis szerepe és úgy érzem, hogy ebből a hármasból lett egy jó egész"

– utalt műsorvezető-társaira Gundel Takács Gábor.

"A Catch! egyszerre egy játék és egy komoly verseny. Nekem az a dolgom, hogy átadjam a hangulatát, az izgalmát és e tekintetben semmiben sem más ez, mint bármilyen sportesemény. Remélem, hogy a nézőkben is olyan pozitív, a fogócska által nosztalgikus érzések jönnek elő, mint bennünk a forgatáskor"

– tette hozzá.

A Catch! – úgyis utolérlek! egy-egy adásában négy darab négy fős csapat száll versenybe, több fordulóban. A tét pedig nem kicsi, hiszen a Catch! döntőjében a dicsőség mellett tyzmillió forintot vihet haza a legjobb csapat. A felnőtt fogócskában többek között ott lesz Bódi Sylvi, Bárdosi Ildi, Száraz Dénes, Linczényi Márkó és Esztergályos Patrik is.

Catch! – úgyis utolérlek! premier
december 1. vasárnap 18:55
TV2

emTV.hu // TV2

emtvketto_fb.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr2615310584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása