"A tévé az életünk része lett és imádunk tévézni!"

2019. november 21. 11:50 - emTV.hu

November 21. a Televíziózás Világnapja!

A Televíziózás Világnapját – az UNESCO döntése alapján – november 21-én ünnepeljük, világszerte. A készülék feltalálásában több magyar vonatkozás is van, hódító útjára az 1920-as években indult el, hazánkban az 1950-es években kezdődött az első, országos adás sugárzása.

Népszerűségének köszönhetően napjainkra a televízió olyan tömeggyártású eszközzé nőtte ki magát, amely minden háztartásban ott van és meghatározza mindennapjainkat. Mára a tévétől kikapcsolódást, szórakozást és hiteles hírszolgáltatást is várunk.

Az elmúlt években tematikus csatornák jöttek létre, amelyek kifejezetten egy adott téma köré épülő műsorokat mutatnak be: sportcsatornák, mozicsatornák, sorozat csatornák, zenei csatornák, sőt életmód- és ismeretterjesztő tartalmakra épülő csatornák is.

A jövő egyértelműen a digitalizálás felé mutat, a nézők sokasága szeret helytől és időtől függetlenül tartalmakat fogyasztani: erre ad nagyszerű lehetőséget az RTL Most+ platform. Napjainkban a tévé nem csupán egy készülék, hiszen a tévézéshez nem feltétlenül szükséges a klasszikusnak számító eszköz, tartalma ma már tetszőleges formában fogyasztható.

Nézd bármilyen eszközön, bárhol, a tévé az életünk része lett és imádunk tévézni!

Az RTL Magyarország teljes portfoliójával együtt ünnepel a Televíziózás Világnapján!

emTV.hu // RTL Magyarország

emtvketto_fb.jpg

komment
Címkék: RTL

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr4815318080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása