Így folytatódik A mi kis falunk negyedik évada

2019. december 27. 15:20 - emTV.hu

Az RTL Klub nagysikerű sorozatának negyedik évada, január 11-én, szombaton este nyolc órakor folytatódik. Pajkaszeg lakóinak fordulatokban gazdag élete ismét tartogat majd meglepetéseket. Rögtön az első epizódban egy félreértésből összejött esküvő borzolja majd fel a kedélyeket. A polgármesteri címért ismét kemény harc folyik. A falu szépséges hölgyeinek mindennapjait Zsolt, az új lakó jelenléte kavarja fel. Kati két férfi között találja majd magát. Stokinak a traffipax-szal gyűlik meg a baja. Egy jósnő és egy sztár is érkezik Pajakszegre és egy kérdéses lottónyeremény híre sem hagyja hidegen a kis közösséget.

_dsf5324.JPG

Főbb szereplők: Csuja Imre, Bánki Gergő, Lovas Rozi, Lengyel Tamás, Reviczky Gábor, Schmied Zoltán, Bata Éva, Szabó Győző, Udvaros Dorottya, Molnár Áron, Debreczeny Csaba, Kerekes József.

emTV.hu // RTL Magyarország

emtvketto_fb.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr915368106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása