A Finálé előtt lepleződött le a Kutya

2020. április 06. 07:30 - emTV.hu

Összeállt a világ egyik legrejtélyesebb és legőrültebb showműsor Fináléjának résztvevői névsora! A Kutya leleplezését követően az Álarcos énekes dobogósai: a Krokodil, a Nyuszi és a Robot!

163353.jpg

Kit rejtett a Kutya álarc? Az elődöntő végén kiderült, hogy Józan Lászlót, ahogy azt három Nyomozó is sikerrel kikövetkeztette! Adél már korábbi epizódokban is a közkedvelt színészre tippelt, nem hagyta, hogy befolyásolják az esetlegesen félrevezető nyomok, nyomozati munkáját kellő alapossággal és meggyőződéssel végezte, így a végső tippek leadásakor Sebestyén Balázs és Gáspár Laci is csatlakozott hozzá.

Az Álarcos énekes Fináléjában nem csak annak lehetünk szem és fültanúi, hogy melyik maszk lesz a showműsor győztese, de a dobogósokkal együtt mind a tizenkét álarccal kapcsolatban fény derül a legnagyobb kérdésre: kik vannak a maszkok mögött?

Április 12-én, vasárnap, az Álarcos énekes Fináléja a megszokottól eltérően, 20 órakor kerül adásba az RTL Klub műsorán!

emTV.hu // RTL Magyarország

emtvketto_fb.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr6215594456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása