Élő szereplőkkel, magyarul szólal meg a Family Guy főcímdala

2018. január 11. 10:25 - emTV.hu

Ha 2018 és új esztendő, akkor új évad és új poénok garmadája a Family Guy-ban! A humorcsatorna ráadásul élőszereplős videóval tiszteleg a kultikus széria előtt: kedvenc karaktereink szinkronhangjai ragadnak nyakkendőt és sétapálcát, hogy magyarul elevenítsék meg az ikonikussá vált főcímdal, melynek forgatására az emTV.hu is kilátogatott, és melyről exkluzív felvételeket is mutattunk. Minden idők egyik legsikeresebb animációs sorozata mától, azaz csütörtökön este kilenctől országos premierrel jelentkezik a Comedy Centralon!

A tizenötödik évad premierét a magyar Comedy Central saját gyártású, különleges produkciója vezeti fel. A nem mindennapi família hangjait kölcsönző Dolmány Attila, Hamvas Dániel, Kerekes József, Schnell Ádám, Tóth Kern Enikő és Vándor Éva öltenek sárga nyakkendőt és perdülnek táncra, hogy életre keltsék a revüműsorokat idéző, látványos főcím-jelenetet. A dalt pedig most először magyarul is meghallgathatjuk, ugyanis nem csupán a karakterek, hanem a szöveg is hazai színezetet kapott.

A csatorna nem először bújtatja a szinkronszínészeket az amerikai család bőrébe, a korábbi élőszereplős jelenetek sikerét pedig a főcímdal feldolgozása koronázza meg.

"Mindenképpen folytatni akartuk a felvételek sorát, és bár akár mi is írhatnánk saját dalokat, a Family Guy főcíménél úgysem tudnánk jobbat kitalálni. Szerencsénk van, hogy a színészek ennyire nyitottak az őrült ötleteinkre, a produkció pedig a sorozat népszerűsítése mellett arról is szól, hogy milyen fantasztikus művészeink vannak, és hogy a Comedy Central minden vagány kezdeményezésnek teret ad"

– mondták a csatorna promó producerei.

A kíméletlen kritikai érzékkel megáldott Griffinék és barátaik a tizenötödik évadban is folytatják az agyament vitriollocsolást, legtöbbször önmagukat és egymást sem kímélve. Miközben repkednek a maró gúnnyal, de annál több életigazsággal átitatott megjegyzések, többek között fény derül a tunya Chris szexuális nyiladozásának következményeire, és megtudhatjuk azt is, hogy Glenn Quagmire, a szomszéd miért kattant rá a Tinderre. A családfő, Peter interpretálásában pár izgalmas könyvadaptációs paródiát, köztük egy Nagy Gatsby rapid bohózatot is láthatunk, de már rögtön az évadnyitó epizód remek humorforrással szolgál: Stewie gyermekdal szövegek írására adja a fejét, a szokásos cukormázas bla-bla helyett az igazi és valós gyermekproblémákra fókuszálva. Az meg már csak hab lesz a tortán, amikor a későbbiekben Brian elszegődik Carter mellé vakvezető kutyának...

Family Guy XV premier
január 11. csütörtök 21:00
Comedy Central

emTV.hu // Red Lemon Media // címlapfotó: emTV.hu

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr213565071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása