Négyszázan ragadtak ecsetet az Erzsébet téren

2018. április 05. 14:15 - emTV.hu

Közös élményfestésre invitálta nézőit a National Geographic. A Géniusz: Picasso sorozat közelgő premierje kapcsán egy tíz négyzetméteres vásznat állított fel a csatorna az Akvárium Klubnál, ahol kedvükre festhettek a járókelők.

"Hozd ki magadból a benned rejlő Picassót"

A csatorna "Hozd ki magadból a benned rejlő Picassót" eseménnyel egy hatalmas kubista festmény létrehozására biztatta az embereket. Közel négyszázan vettek részt a Budapest belvárosában megrendezett akcióban, és hagytak ecsetnyomot a vásznon: idősek, fiatalok és gyerekek együtt varázsolták színessé az óriási képet a hat órán át tartó élményfestésen.

Az esemény a Géniusz: Picasso sorozathoz kapcsolódott, amely a huszdaik század egyik legismertebb művészének életét dolgozza fel Antonio Banderas főszereplésével. A sorozat április 22-től vasárnap esténként látható a National Geographic műsorán.

Géniusz: Picasso premier
április 22. vasárnap
NatGeo

emTV.hu // National Geographic

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr6513811998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása