Hétfőtől újra Drága családom a Sláger TV-n!

2018. augusztus 24. 16:00 - emTV.hu

Hétfőtől ismét minden hétköznap nyomon követhetik a rajongók az Emilio família mindennapjait. Az előző évadhoz hasonlóan az őszi show is bőven tartogat meglepetéseket és váratlan fordulatokat. Nevetésből, könnyekből, némi konfliktusból és természetesen a finom fogásokból ezúttal sem lesz hiány Emilioék háza táján. Bár a család egy hetet pihent, a kamerák akkor sem álltak le, így a nyaralás pillanatait is láthatják majd a nézők.

slager_dragacsaladom.JPG

"Egy hetet töltöttünk Törökországban, ami csodálatos volt. Mama is velünk tartott, így igazi családi vakáció volt ez, aminek a legtöbb pillanatát megörökítettük. Így azt is, mikor Mama bemerészkedett a tengerbe"

– mondta Tina, aki a nyáron hatalmas családi összefogással Emilio születésnapját is felejthetetlenné tette. A család napokig készült a meglepetés bulira, amin az összes barát is megjelent.

"Libabőrös, örök élmény volt a születésnapom. Tina is mikrofont ragadott, nem is akárkivel, hanem Takács Nikolasszal együtt énekeltek a tiszteletemre. Mama pedig Curtis-szel rappelte el a Belehalok című slágert. Fantasztikus hangulat volt, a könnyem is kicsordult ettől a sok szeretettől"

– mondta Emilio, akinek azzal is szembe kell néznie, hogy felesége, Tina még mindig nem adta fel vágyát, miszerint kebleit plasztikai úton tenné még formásabbá. Hogy kés alá fekszik-e a ház úrnője, kiderül augusztus 27-én este kilenc a Sláger TV-n.

emTV.hu // Spotlight Media

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr9514200311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása