Morvai Krisztina beájul a szenzációs RTL-hétvégén

2018. szeptember 01. 10:00 - emTV.hu

Szombaton a nevetésé a főszerep, erről pedig Pajkaszeg lakói gondoskodnak, A mi kis falunk végre folytatódik és kiderül minden a várva várt esküvőről is. Vasárnap pedig grandiózus showműsorral készülnek a Szenzációs Négyes szereplői.

rtl_amikisfalunk_morvai.jpg

A mi kis falunk, az RTL Klub nagysikerű sorozata a harmadik évadához érkezik: szombaton este nyolc órától ismét nyomon követhetjük Pajkaszeg lakóinak mulatságos hétköznapjait. Annyi kulisszatitkot pedig elárulhatunk, hogy pár szereplő kimozdul a Pajkaszeg, Pajkarét valamint a halastó háromszögéből és különleges kalandokat élnek át a Balaton partján. Így a nézők is visszaidézhetik egy epizód erejéig a nyár boldog pillanatait.

Vasárnap este a Szenzációs Négyesé lesz a főszerep. Az RTL Klub vadonatúj, saját fejlesztésű műsorában, egyedülálló módon négy generáció: a 20+ 30+ 40+ és 50 fölötti korosztály küzd meg egymással a győzelemért. A sztárokból verbuvált csapatok négytagúak, a hírességek számos műfajban versenyeznek egymással.

A 20pluszosok: Szabó Zsófi, Michl Juli, Oláh Gergő, Szalay Bence első produkciójától biztos, hogy mindenkinek tátva marad majd a szája. A 30pluszosok: Tóth Gabi, Nagy Alexandra, Szabó Simon, valamint ÉNB Lali sem tétlenkedett és extravagáns első közös fellépésüket senki nem fogja elfelejteni. A 40pluszos korosztály: Koós Réka, Fésűs Nelly, Hajdu Steve, Kökény Attila produkciója minden bizonnyal elvarázsolja majd a közönséget. Az 50pluszos korosztály tagjai: Oszvald Marika, Keresztes Ildikó, Csonka András, Magyar Attila, profi előadással bizonyíthatják, hogy nem véletlenül uralják a showbizniszt évtizedek óta.

A csoportos produkciók után, minden generációból, egy szereplő, egyéni produkcióval is készül, hogy csapatának további pontokat szerezzen. A tét nem kisebb, mint a legtöbb pontszám begyűjtése, hiszen a pontszámok tovább vihetőek a következő show-ra, ezzel pedig egyre közelebb juthatnak a csapatok a végső győzelemhez. A produkciókat, három fős zsűri értékeli majd és biztosak lehetünk benne, hogy Ráskó Eszter, Alföldi Róbert és Ganxsta Zolee nem rejti véka alá a véleményét.

A mi kis falunk III premier
szeptember 1. szombat 20:00
RTL Klub

Szenzációs Négyes – A generációk csatája premier
szeptember 2. vasárnap 18:55
RTL Klub

emTV.hu // RTL Magyarország // címlapképünk illusztráció

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr4714214611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása