Szeptember 4-én indul a Konyhafőnök Junior új évada az RTLII-n!

2017. szeptember 03. 15:50 - emTV.hu

Az első évad sikere után szeptember 4-én indul az RTLII-n a Konyhafőnök Junior második évada. Az ország egyik legnagyobb főzőshowjában a gyerekek kapnak esélyt arra, hogy bebizonyíthassák: kortól függetlenül is lehet valakiből profi szakács. Mindezt rengeteg jókedvvel, huncutsággal és nagy adag vidámsággal megfűszerezve.

konyhafonok_junior.jpg

Szeptember 4-én, hétfőn 20.30-kor indul az RTLII-n a Konyhafőnök Junior második évada. Az első széria győztese, Hegedűs Hanga után így újabb 8 és 13 év közötti gyerekek kapnak lehetőséget arra, hogy bebizonyítsák Sárközi Ákosnak, Wossala Rozinának, Fördős Zének és természetesen a nézőknek, hogy fiatal koruk ellenére is profi szakácsként tudnak főzni.

_mg_0437.jpg

Érdekesség, hogy a Konyhafőnök Junior második évadában egy, az első szériában szereplő versenyző újra bebizonyíthatja, hogy igenis ott a helye a gasztronómia világában. Három – a középdöntő kapujában – kiesett versenyző sorsáról a nézők szavaztak. S hogy Varga Viktória, Veégh Olivér és Müllner Bence közül ki kapott újra esélyt, az kiderül szeptember 4-én, 20.30-tól az RTLII-n.

_mg_0470.jpg_mg_0476.jpg_mg_0501.jpg

M-RTL

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr712798566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása