Istenes Bence egy tetovált vikinget küld az exkommandósra

2017. szeptember 05. 12:55 - emTV.hu

A második törzsi tanácson az Ibon döntésének értelmében a hat szavazatot kapó Gergelynek kellett hazamennie. A játék számára véget ért, a Survivor szakértő nem tudta az elméletet gyakorlatra váltani. Ma egy kétméteres viking érkezik helyette. Előzetes a tovább mögött!

tamas_ismerkedik.jpg

"Holnaptól minden megváltozik"

– szóltak Istenes Bence szavai vészjóslóan a törzsi tanács végén. És valóban, másnap az Ibon törzsbe egy új játékos érkezik.

Az exkommandós Feri kihívóra talál egy agyontetovált exkatona személyében. A százkilencven centiméteres viking ábrázatú Tamás fél éve még a határt őrizte. Most ő lett az Ibon törzs reménysége. Érkezése után rendet, hatékonyságot és győzelmet ígér.

Benedek boldogan adja át Tamásnak a hatalmat. A Buwaya törzsben azonban nem ijednek meg az új jövevénytől... Hogy az exkatona beváltja-e a hozzá fűzött reményeket az a mai összecsapásban kiderül!

Survivor
hétköznap 19.00
RTL Klub

emTV.hu // Red Lemon Media // fotó: M-RTL

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr6812805060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása