A Survivor visszatérője óriási belháborút robbant ki

2017. szeptember 13. 14:15 - emTV.hu

A Survivor sorra szedi áldozatait... Még a verseny felénél sem tartunk, de már a harmadik játékos adta fel a küzdelmet. Az előző adásban Feri kiadta a kilövési parancsot, Biankát a társai kiszavazták a törzsi tanácson. Ezen a napon azonban nemcsak Bianka távozott, hiszen Krisztián feladta a játékot.

nyeremeny_hamburgerek.jpg

Az újjáalakult Buwaya törzs Anitával és Gergővel kiegészülve teljes harmóniában készül a következő csatára. Úgy tűnik, Krisztián távozása sem ingatta meg őket. Egészen addig, amíg a játékot feladó helyett hirtelen drámaisággal meg nem érkezik egy régi-új játékos. Lilla, akit szövetségesei elárultak…

Júdás!

– kiáltja Lilla Anitának, nem is titkolva, hogy revansot akar venni sérelmén. Célja az, hogy mindenki értesüljön Anita és Gergő árulásáról.

Vajon ilyen hangulatban sikerül-e a Buwayának megnyerni a következő zsákmányszerzést? Amely ráadásul fizikailag az eddigi legnehezebb és legkegyetlenebb feladat lesz.

A nagy Survivor bibliát, azaz a műsor szabályait ebben a posztban találod!

Survivor
hétköznap 19.00
RTL Klub

emTV.hu // Red Lemon Media // fotó: M-RTL

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr6612826400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása