Október 24-én debütál hazánkban a The Gifted – Kiválasztottak

2017. október 06. 20:35 - emTV.hu

Az X-Men univerzumban játszódó The Gifted – Kiválasztottak című sorozat középpontjában egy átlagosnak tűnő amerikai család áll, akik nyugodt, kertvárosi életüket élik, míg ki nem derül, hogy a gyerekek nem mindennapi képességekkel rendelkeznek. Reed (Stephen Moyer) és Caitlin Strucker (Amy Acker) tipikus középosztálybeli szülők, akiknek fenekestül felfordul az élete, mikor kamaszkorú gyermekeik, Lauren (Natalie Alyn Lind) és Andy (Percy Hynes White) bajba kerülnek a középiskolában, és kiderül róluk, hogy mutánsok. A család ezután kénytelen hátrahagyni régi életét, hogy elmeneküljön a mutánsokat üldöző, fáradhatatlan kormányügynökség és Jace Turner ügynök (Coby Bell) elől. A helyzetet tovább bonyolítja, hogy a gyerekek apja, Reed, az államügyész irodájának munkatársa, és az ő feladata a mutánsok börtönbe juttatása.

thegifted_kivalasztottak.jpg

A kétségbeesett családnak nem sok lehetősége marad, így felveszik a kapcsolatot a bajba jutott mutánsokat segítő titkos szervezettel. A hálózat tagjai azonban szintén nehézségekkel küzdenek: egyik társuk börtönbe került, és a csapatot valószínűleg figyelik, a helyzet tehát egyre kilátástalanabb.

A The Gifted október elején került bemutatásra az Egyesült Államokban, ahol elismerő kritikákat kapott. A 20th Century Fox Television és a Marvel Television együttműködésében készült sorozatot hamarosan több mint száznyolcvan országban tűzi műsorára a FOX. Hazánkban egy nappal a The Walking Dead nyolcadik évadának premierje után, október 24-én indul.

The Gifted – Kiválasztottak premier
október 24. kedd 21:00
FOX

emTV.hu // FOX

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr4212933675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása