Új képek a The Walking Dead századik epizódjából

2017. október 13. 15:55 - emTV.hu

Kilencvenkilenc rész tele izgalommal, küzdelemmel és váratlan fordulatokkal. Rick Grimes és a túlélők számos nehézségen és durva helyzeten mentek eddig keresztül, ám ezek csak még jobban összekovácsolták a csapatot. Október 23-tól új részekkel folytatódik a világ legnépszerűbb zombisorozata. A The Walking Dead nyolcadik évada a sorozat századik epizódjával nyit. Fotók és az előzetes a tovább mögött!

The Walking Dead

Az előző évadban azonban eddigi legkegyetlenebb ellenfelükkel kerültek szembe: Negan és a Megváltók megtörték őket, és emlékeztették a túlélőket arra, hogy mennyire brutális világban élnek. Rick azonban rájött, ha egységgé kovácsolja és összefogja a Megváltók által sanyargatott többi közösséget, akkor együtt esélyük lehet Negan és csapatának legyőzésére.

A nyolcadik évadban totális háború veszi kezdetét, amelynek célja a túlélés. Mint minden háborúban, itt is veszteségekre, áldozatokra kell számítani. Ám Alexandria, Hilltop és a Királyság lakóinak összefogásával talán megdönthető lesz a Megváltók uralma, és lehetőség nyílhat egy új, szebb világ felépítésére.

The Walking Dead VIII premier
október 23. hétfő 22:00
FOX

emTV.hu // FOX

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr2912969263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása