Premierek hazánkban elsőként az AXN Now kínálatában

2017. október 31. 12:10 - emTV.hu

Három sorozatot hoz el a magyar nézőknek a Sony VoD megoldása

November 1-jétől kizárólag az AXN Now felhasználói darálhatják le elsőként hazánkban az Elrabolva (Taken) sorozatfeldolgozásának első szezonját, A varázslók (The Magicians) című sorozat teljes premier évadát, valamint az Elvált nők kézikönyve (Girlfriends' Guide to Divorce) három évadát. A régóta várt sikersorozatok eddig sem hagyományos televíziós sugárzásban, sem más platformon nem voltak elérhetőek Magyarországon.

axn_now_logo.jpg

Az AXN Now, a Sony Pictures Television Networks VoD (video on demand) szolgáltatása, amely az igazi sorozat- és filmrajongók számára készült. Válogatott, elsőrangú amerikai produkciók, különleges, prémium európai sorozatok és további izgalmas műsorok, korlátlan mennyiségben. Az előfizetésnek köszönhetően bárhol és bármikor meg- illetve újranézhetőek a Sony portfólió hazai tévécsatornáin (AXN, Viasat3, Viasat6, Sony Max, Sony Movie Channel) vetített sorozatok epizódjai. Sőt, exkluzív, sehol máshol nem elérhető premier tartalmak teszik ellenállhatatlanná az AXN Now kínálatát!

Novemberben hazánkban elsőként az AXN Now-ra érkezik Luc Besson (Az ötödik elem, Léon, a profi) producer vezetésével az ikonikussá vált Elrabolva (Taken) akció-franchise sorozatfeldolgozása. A sorozat az amerikai hadsereg egy különleges egységének egykori tagját, Bryan Mills-t követi, akit a Vikingekből ismert Clive Standen alakít. Szintén exkluzív, eddig sem tévében, sem más platformon be nem mutatott tartalom A varázslók (The Magicians) című sorozat, amelynek első évada Lev Grossman azonos című regényének cselekményét követi. Quentin Coldwater (Jason Ralp) felvételt nyer a Brakebills Egyetem Mágikus Pedagógia szakára, ahol rádöbben, hogy minden igaz, amit kedvenc fantasy könyveiben olvasott gyerekként. Nevetésben sem lesz hiány, elérhetővé válik ugyanis az Elvált nők kézikönyve (Girlfriends' Guide to Divorce) első három évada, amelyben az önerőből íróvá lett és leginkább házasságokról és gyereknevelésről író Abby McCarthy (Lisa Edelstein) megpróbálja elhallgatni az igazságot házasságával kapcsolatosan, miközben két elvált anyával tölti idejét. Az AXN Now-n akár egy nap alatt ledarálhatják a sorozatrajongók mindegyik exkluzív sorozat összes, november 1-jétől elérhető évadát!

Ezen kívül számos exkluzív, Sony saját gyártású tartalom is megtalálható az AXN Now kínálatában, mint a Guy Ritchie által rendezett film alapján készült Blöff című vígjátéksorozat, vagy a Castle-ből jól ismert Stana Katic legújabb sorozata, az Elfeledve című szerializált thriller. Valamint olyan sikersorozatok várják a krimirajongókat, mint a Tanúk első és második évada, a Profilozók hetedik évada, a Váltságdíj és a Titkok és Hazugságok második évada.

emTV.hu // Eurolex

komment
Címkék: Premier SPT ANX Now

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr1813120232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása