Megvannak az idei Comet gála fellépői

2017. november 24. 13:45 - emTV.hu

Fergeteges party várható december 8-án a Cometen, ahol a díjátadó mellett kilenc fellépő gondoskodik a hangulatról. A 2017-es gála fellépői a Quimby, a Punnany Massif, a The Biebers, Pápai Joci, Radics Gigi, a Blahalouisiana, Freddie, Kállay-Saunders András és Kollányi Zsuzsi, a hajnalig tartó buli hangulatról pedig a Necc Party gondoskodik majd.

rtl_comet_2017.jpg

A díjazottakról idén is a közönség dönt. Azok, akik szavaztak a 2017-es Comet gála jelöltjeire, sorsoláson vesznek részt. A szerencsés szavazók a helyszínen drukkolhatnak majd kedvenc sztárjuknak.

Azoknak sem kell elkeseredniük, akiknek nem sikerült belépőt nyerniük, hiszen idén is élőben követhetik az eseményeket a Comet social media felületein, valamint a cometlive.hu oldalon a Comet gála online műsorvezetőivel: FollowAnnával, Goodlike-kal és Henry Kettnerrel.

Az idei gálát december 8-án rendezik meg a MOM Sportban, ahol fény derül az idei Comet győztesekre, a kilenc kategória mellett idén is kiosztják az Életműdíjat és az Év pillanata díját.

A jelöltekre december 8-án délig lehet szavazni az RTL 24 applikáción keresztül és a cometlive.hu oldalon. A szavazók között jegyeket sorsolunk a gálára!

emTV.hu // RTL Magyarország / Comet csapat

komment
Címkék: Zene Comet RTL

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr6913367851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása