Ricco és Claudia lett a 2017-es X-Faktor győztese

2017. november 26. 08:00 - emTV.hu

Döntöttek a nézők: a cseh/szlovák műsor második helyezettje, Ricco és Claudia az idei magyarországi X-Faktor győztese, akik egy luxusutazás és az egy éven át havi egymillió forintnyi készpénznyeremény mellett további tízmillió forinttal lettek gazdagabbak: ezt az összeget zenei karrierjük beindítására fordíthatják. De itt nem ér véget az utóbbi évek legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató műsora, hiszen jövőre is lesz X-Faktor!

ricco_claudia_gasparlaci.jpg

Tetőfokára hágott a hangulat és az izgalom szombat este az X-Faktor stúdiójában, ahol már csak Serena Rigacci, Ricco és Claudia és Gulyás Roland volt versenyben a győztes címért.

Egy közös dal erejéig visszatértek a már kiesett versenyzők: Abaházi Nagy Lívia, Bereznay Dániel, Berta Dániel, Erdős Viola, Hegedűs Péter, Mézes Norbert, Tóth Bettina, a London Kids és a Radio Mobster is. A finálé extra-produkciójaként a 2016-os X-Faktor győztese, Opitz Barbara énekelte el Nincs az a pénz című slágerét – Burai Krisztiánnal, a dal szerzőjével.

A finalisták – Serena Rigacci, Ricco és Claudia és Gulyás Roland – először azokat a dalokat énekelték el, amelyeket még az előválogatókra hoztak magukkal, majd mentoraikkal duetteztek. Így Serena Rigacci ByeAlexel, Ricco és Claudia Gáspár Lacival, míg Gulyás Roland Radics Gigivel, nyűgözte le a közönséget.

Ezt követően lezárult az első körös szavazás: az sms-ben és az RTL24 nevű applikáción keresztül beérkezett szavazatok alapján Gulyás Roland lett az idei X-Faktor harmadik helyezettje.

Így már csak Serena Rigacci és Ricco és Claudia énekelhette el a még elő nem adott párbajdalát, majd a győztes dalát, amelyet idén először mindenkinek személyre szabva szereztek az alkotók. Serena Rigacci dalát Schmidt Gergő és Márta Alex – vagyis a Senkise formáció jegyzi, Ricco és Claudiának Gáspár Laci és Czutor Zoltán írt dalt. Gulyás Roland, bár a döntőben nem tudta elénekelni ByeAlex szerzeményét, de hamarosan ez is hallható lesz.

A nézők végül meghozták a végső döntést, akik az X-Faktor adásaiban 2017-ben, 3.708.832 alkalommal nyilvánítottak véleményt applikáció és sms által. Az RTL applikációk sikerét bizonyítja az is, hogy eddig több mint 2.300.000 regisztrált felhasználó lépett be az alkalmazásba.

A beérkezett szavazatok alapján Ricco és Claudia 50,93%-kal lett a 2017-es X-Faktor győztese, akik egy luxusutazás és az egy éven át havi egymillió forintnyi készpénznyeremény mellett további tízmillió forintot kapnak, amelyet zenei karrierjük beindítására fordíthatnak.

Az élő műsorba bejutott döntősökre idén különleges jutalom is vár, melyben egy vagy több előadó is részesülhet, akik között ötmillió forintnyi összeget osztanak szét, melyet a karrierjük beindítására költhetnek.

2018-ban újabb tehetségek kaphatnak lehetőséget, hiszen folytatódik az X-Faktor! Jelentkezni egyéniben, duóban, vagy zenekarral az xfaktor.hu oldalon, sms-ben a 0630 555 5571 telefonszámon, vagy a műsor hivatalos instagram oldalán tudnak azok, akik elmúltak tizennégy évesek! A jelentkezéshez kapcsolódóan minden további információ megtalálható a weboldalon.

emTV.hu // RTL Magyarország

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr613387407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása