Népszerű sorozatokkal erősít a jövőre a Viasat3

2017. december 11. 12:15 - emTV.hu

A sorozatrajongók 2018 elején sem maradnak akció és nevetés nélkül. A Viasat3 az eddigi sikersorozatok mellett a januári borongós napokon is olyan premierekkel gondoskodik a feltöltődésről és a felhőtlen szórakozásról, mint a Szeplőtelen Jane, a Jóapátok és a Marvel's Runaways. Jókedvből garantáltan 2018 elején sem lesz hiány.

marvels_runaways_3.jpg

Január 2-án debütál a Viasat3-on a Szeplőtelen Jane (Jane The Virgin) című sorozat, amelyben egy írónak készülő huszonötéves lány mindennapjaiba nyerhetünk bepillantást. A gyönyörű Jane Villanueva édesanyjával és nagymamájával él, szerelmi élete pedig látszólag szinte tökéletes, boldog párkapcsolatban van Michaellel. Jane gyerekként ígéretet tesz nagymamájának, hogy ameddig oltár elé nem vezetik, szűz marad. Azonban egy sor balszerencsés véletlen következtében egy egyszerű nőgyógyászati rutinvizsgálat alkalmával mesterségesen megtermékenyíti az orvosa, az apa ráadásul nem is akárki.

Ha úgy érzed, még mindig nem elég a nevetésből, január 2-tól a Jóapátok (Man With A Plan) című családi vígjátékkal folytathatod a szórakozást. A sorozat főszereplőjét a Jóbarátok, a Joey és a Sikersorozat című szériákból is ismert Matt LeBlanc alakítja. A történet főhőse az építőiparban dolgozó Adam Burns, akinek három gyermekét 13 éven át felesége nevelte, amíg ő dolgozott. Élete azonban jelentős fordulatot vesz, amikor a szerepek felcserélődnek, mert felesége ismét munkába áll, és ő marad otthon, hogy gondoskodjon a gyerekekről. Rá kell jönnie, hogy a feladat nagyobb kihívást jelent, mint azt valaha gondolta.

Mindemellett a Marvel univerzum szerelmesei sem maradnak program nélkül, január 16-án ugyanis a Marvel legújabb hősei lendülnek akcióba a Marvel's Runaways című sorozatban. Valószínűleg minden tinédzser életében eljön egyszer az a pont, amikor vérbeli gonoszként tekint a szüleire, ám a Marvel's Runaways főszereplői nem tévednek ezzel nagyot. A Viasat3 új sorozata a nagy sikerű 2003-as Marvel képregényt dolgozza fel hat fiatallal a középpontban, akik – habár egymást is alig állják ki –, kénytelenek lesznek összefogni, amikor rájönnek, hogy szüleik egy bűnszövetkezet tagjai.

Szeplőtelen Jane premier
január 2. kedd 18:05
Viasat3

Jóapátok premier
január 2. kedd 19:00
Viasat3

Marvel’s Runaways premier
január 16. kedd 21:00
Viasat3

emTV.hu // Eurolex // fotó: © 2017 MARVEL & ABC Signature Studios

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr5913471813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása