Rádiós műsorvezető lesz Al Ghaoui Hesna

2018. március 05. 15:45 - emTV.hu

Ma rendkívüli adással jelentkezik a 103.9 Sláger FM portréműsora

Hatodik születésnapját ünnepli a Fehér Mariann nevével fémjelzett portréműsor, a Sláger Arcok. A műsor vendégeként több, mint ezer személyiség mesélt már pályafutásáról, hitvallásáról életének felívelő vagy éppen nehezebb periódusáról. Megfordult már itt sok ismert és elismert művész, de emberi ajánlások útján a hallgatók megismerhettek rengeteg a nagy közönség által kevésbé ismert, mégis roppant értékes személyiséget. Ezúttal egy rendkívüli adásnak is fültanúi lehetnek a hallgatók, hiszen a műsorvezetői szerepet Al Ghaoui Hesna újságíró szerkesztő-riporter veszi át, míg beszélgetőpartnere Fehér Mariann lesz.

img_0399.jpg

A két újságíró közti személyes jó viszonynak köszönhetően biztos, hogy bensőséges beszélgetésnek lehetnek részesei a hallgatók, melyben Mariann kulisszatitkokat is elárul műsora készítésével kapcsolatban.

"Egy éves volt a műsorom, amikor a hallgatók levélben felvetették, hogy meséljek magamról, sőt a riporter személyére is tettek ajánlást. Hesnát szerették volna. Én öt évet vártam ezzel a felkéréssel, mert úgy érzem, most jött el az ideje, hogy tudok beszélni erről az időszakról. Mert bár – remélem - adásban nem hallatszott, eddigi életem legnehezebb és legfájóbb periódusa volt, miközben szakmailag igen nagy sikereket éltem meg"

– árulta el Fehér Mariann.

Sláger Arcok
március 5. hétfő 22:00
Sláger FM

emTV.hu // Spotlight Media

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr2513717360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása