Új török sorozat a TV2 műsorán

2018. március 05. 13:40 - emTV.hu

A történet főhőse Feriha, egy fiatal, ambiciózus, de szegény családból származó lány, akinek sikerül bejutnia az egyetemre. Az iskolában azonban gazdagnak adja ki magát, és amikor egymásba szeretnek egy valóban gazdag fiúval, Feriha beleragad saját, hazugságokból szőtt hálójába.

A Feriha főbb szereplőit már ismerhetik a magyar nézők korábbi török sorozatokból. A címszereplőt Hazal Kaya (Tiltott szerelem), édesanyját Vahide Percin (Szulejmán), édesapját Metin Cekmez (Seherezádé, Egy ellopott élet), míg szerelmét Cagatay Ulusoy formálja meg.

A Ferihát alakító Hazal Kaya szinkronhangja Csifó Dorina, szerelmének, Emirnek (Cagatay Ulusoy) Czető Roland kölcsönzi a hangját. További magyar hangok: Bognár Anna, Csuha Lajos, Sallai Nóra, Hermann Lilla.

Feriha – Küzdelmes boldogság
március 6. kedd 16:50
TV2

emTV.hu // TV2

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr7113716950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása