Idén a legjobb gasztro reality is megkapja a Televíziós Újságírók Díját

2018. március 06. 15:00 - emTV.hu

A Konyhafőnök VIP, a Gasztroangyal és a Séfek séfe verseng az elismerésért

Új kategóriával, a gasztro realityvel egészül ki a Televíziós Újságírók Díja, ezzel együtt idén összesen tizenkét kategóriában díjazzák a legjobb hazai televíziós teljesítményeket. A jelöltek nevét és a műsorok címét március közepén hozzák nyilvánosságra, ám az új kategória esélyeseit rendhagyó módon már most bejelentik a szervezők.

unnamed.jpg

A nagyszabású showműsor, vetélkedő, reality, comedy show, zsűritag, női műsorvezető, férfi műsorvezető, magyar sorozat, színésznő, színész, mellékszereplő mellett idén a gasztro reality kategória legjobbját is színpadra szólítják a Televíziós Újságírók Díja gálaeseményen.

"A magyar tévécsatornák 2016 után 2017-ben is rengeteg reality műsort tűztek képernyőre, ezen belül a korábbi években megszokottnál is több gasztro tematikájú készült. Ezért úgy döntöttünk, hogy két kategóriát kap a reality műfaj, és az általános reality mellé a gasztro reality kategóriát hozzuk be. Ennek jelöltjeit rendhagyó módon már most bejelentjük"

– mondta Kenderessy Szabolcs, a díj ötletgazdája, a SorozatWiki főszerkesztője. A legjobb gasztro reality díj esélyesei A Konyhafőnök VIP (RTL Klub), a Gasztroangyal (Duna) és a Séfek séfe (TV2). Közülük kerül ki a kategória győztes, melyet a március 28-i ünnepélyes díjátadó gálán neveznek meg a Pesti Vigadóban.

A 2014-ben alapított Televíziós Újságírók Díja Magyarország egyik legrangosabb szakmai értékmérőjének számít, köszönhetően a díjat övező óriási médiaérdeklődésnek és maguknak a díjazottaknak is.

emTV.hu // Ken Media

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr10013719280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása