Új sportcsatornákat indít a TV2 Csoport

2018. március 09. 09:00 - emTV.hu

Elindul két újabb sportcsatorna, amiken a már jól ismert sportágak mellett a Bajnokok Ligája mérkőzéseit is nyomon követhetik a labdarúgás szerelmesei. Az UEFA-val kötött hosszútávú szerződés értelmében a 2018 és 2021 közti szezonokban a TV2 Csoport nézői is láthatják a legrangosabb európai kupaküzdelem mérkőzéseit. Minden játéknapon lesz Bajnokok Ligája közvetítés.

A Bajnokok Ligája mellett számos más exkluzív, prémium sportjoggal is rendelkezik a cégcsoport és jelenleg is zajlanak a tárgyalások újabb jogok megszerzésére. Továbbra is követhetik a szurkolók a Premier League, az NHL mérkőzéseit és a MotoGP futamait a Spíler csatornákon.

A hatékony működés érdekében a sportcsatornák szintén román joghatóság alá tartoznak majd, ahogy a cégcsoport többi kábelcsatornája is. A médiatársaság ahogy eddig is, bevételei után továbbra is a magyar jogszabályok szerint, Magyarországon fog adót fizetni.

emTV.hu // TV2 // képünk illusztráció

komment
Címkék: TV2 Spíler TV

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr1413725900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása