Celebekkel folytatódik az Észbontók a Viasat3-on

2018. március 27. 13:50 - emTV.hu

Izgalmakat és derűs pillanatokat ígér az Észbontók legújabb évada is, ráadásul a Viasat3 hazai fejlesztésű vetélkedőjének legújabb szériájában kizárólag celebek mérkőznek meg egymással, nyereményükkel pedig hétről-hétre egy-egy alapítványt, jótékony célt támogatnak majd. Az észbontó pillanatok házigazdája változatlanul Kovács Áron lesz, a műsorban pedig többek között Pintér Tibor, Iszak Eszti, Dér Heni Gáspár Győző, valamint az X-Faktor mentorai közül Gáspár Laci és ByeAlex is megmutatja, miként tud az észbontók fejével gondolkodni.

eszbontok5_1.jpg

Az Észbontók ötödik évadában olyan hírességeknek kell majd kitalálniuk az észbontók gondolatait, mint például Szandi, Hargitai Bea, Lakatos Márk, Janza Kata, Szabó Simon, Ábel Anita vagy éppen Kabát Péter. A játék ebben az évadban sem lesz egyszerű, hiszen minden héten egy-egy női és férfi celebcsapat versenyez majd egymással, és az előző évadokban megszokottakhoz hasonlóan ki kell találniuk, hogy a vártnál is viccesebb észbontók tudják-e a helyes választ a kérdésekre. A pontgyűjtés egy héten keresztül zajlik majd, és a hét végén derül fény arra, hogy melyik csapat nyeri az adott heti játéksorozatot. A nyertes celebcsapat a nyereményét jótékony célra ajánlja fel az általuk választott alapítványnak.

eszbontok5_2.jpg

A nagy sikerre való tekintettel a tavalyi év után idén újra bekapcsolódhatnak a televíziónézők is a játékba: az adás ideje alatt a csatorna weboldalán játszhatnak együtt az észbontókkal. Aki pedig lemarad az élő műsorról, annak sem kell csüggednie, hiszen az aktuális epizód az adást követően azonnal elérhető lesz, és ráadásként az extra illetve a kimaradt jelentek is tartogatnak még izgalmas pillanatokat.

Észbontók V premier
április 16. hétfő 19:00
Viasat3

emTV.hu // Eurolex

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr2813783672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása