Koporsós punkrockkal támad a Comedy Club

2018. május 17. 18:00 - emTV.hu

A vidéki élet szépségei citerakísérettel Kertész Ricsi előadásában

Utánfutó hegesztés, kerítésépítés és elszabadult tűzijáték a sziklakertben, avagy a magyar vidék nyújtotta páratlan szórakozási lehetőségek Kertész Ricsi önálló estjének középpontjában. A Comedy Club új epizódjában a vidéki emberek városi hangja és a nagyvárosban élő falusi legény kalauzol el a legendás szabolcsi piacok forgatagába, megismertet a csempészpiac legújabb divathullámaival és kóstolót kínál a hamisítatlan mulatós keresztény punk rock- életérzésből. Agrár-wellness pénteken este kilenctől a Comedy Centralon.

comedyclub_kertesz_ricsi.JPG

Az előítéletekkel ellentétben nem csak a fővárosban üthetjük el hasznosan a szabadidőnket: egy kis kreativitással az Isten háta mögött is számtalan kikapcsolódási lehetőségre bukkanhatunk. A Comedy Club új évadának egyik gyöngyszeme a kalapos színész-rádiós-humorista, Kertész Ricsi, avagy Ricsifiú folklór útikalauza. Kirándulásunk során hegyek-völgyek között követjük a hamisított Vuitton-táskában szalámit és tejfölt szállító néniket, kipróbálhatjuk a szabolcsi piacok legjobb házi tűzijátékait, vagy merész stage divingot hajthatunk végre a gyér látogatottságú falunapi rendezvényen.

Az agrár-wellness színes programjai közül nem maradhat ki a Habony Árpádot is megörökítő citeraszóló, az imazsámoly-emelgetés a parókia edzőtermében, vagy a hajnali betörőüldözés.

És hogy hogyan alapít együttest a koporsós, a kántor és a hétvégente lagzizenésszé avanzsáló helyi böllér, vagy hogy milyen lehetőségeket rejt a Sándor atya sufnijában megbúvó fitneszklub? Mindez és természetesen sok-sok foci az Agrár-wellness-ben!

Kertész Ricsi: Agrár-wellness premier
május 18. péntek 21:00
Comedy Central

emTV.hu // Red Lemon Media

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr8613966250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása