Profi fejvadászokat keres a Comedy Central

2018. június 25. 12:00 - emTV.hu

Tombol a nyár, kitört a vakáció, és elindult a foci világbajnokság is, de még ilyenkor is érdemes a Comedy Central képernyőjére tapadni! Kedvenc sorozataink most nemcsak szórakozást, hanem értékes nyereményeket is ígérnek a legszemfülesebb nézők számára. Vegyél részt a Comedy Fejjelentő játékban, keresd június 25. és július 15. között mindennap a fel-felbukkanó három Comedy-karaktert, és jelentsd fel a fejeket!

A Viacom humorcsatornáján a nyári szünetben is zajlik az élet, hiszen az olyan sikersorozatok, mint az Agymenők vagy éppen a Modern család mellett a méltán népszerű animációs szériák (South Park, Family Guy, Rick és Morty) is tovább pörögnek. Ráadásul most egy szenzációs nyereményjátékkal is meglepi a nézőket a Comedy.

Ehhez nem kell mást tenni, csak a képernyőn felbukkanó, a csatorna nagysikerű produkcióinak karaktereit megtalálnii, majd ezeket a neveket a Comedy Fejjelentő játék oldalán megadni, és gyűjteni a helyes megfejtésekért járó pontokat.

Minden megadott karakter egy pontot ér. Minél több pontot gyűjtesz a három hetes játék alatt, annál többször kerülsz a nagy kalapba, vagyis annál több esélyed van a július 18-án délben lezajló sorsolás szerencsés nyertesei között szerepelni. Ezt követően pedig – amennyiben rád mosolygott a szerencse – hivatalos értesítést is kapsz arról, hogy meylik fantasztikus nyeremény lett a tiéd az alábbiak közül:

A fődíj egy ötszázezer forint értékű utazási utalvány, a második három darab Nintendo Switch & South Park: The Fractured But Whole játék, a harmadik öt darab Agymenők Monopoly, míg a negyedik díj tíz darab Comedy Central ajándékcsomag. Benne Agymenők lábtörlő, Family Guy 32GB 3.0 pendrive (Brian vagy Stewie), South Park Kenny párna, Rick és Morty törölköző

Részletek és regisztráció a fejjelento.comedycentral.hu címen!

emTV.hu // Red Lemon Media

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr314070205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása